In de afgelopen jaren hebben we een enorme verandering doorgemaakt. Een groot aantal zelfstandige deurwaarderskantoren uit heel Nederland ging op in 1 organisatie om landelijk te opereren. Daarna hebben we flink geïnvesteerd om te transformeren naar een geautomatiseerd, digitaal en data-gedreven bedrijf.

Op dit moment zijn wij de grootste incasso- en gerechtsdeurwaarder van Nederland en marktleider in de branche. We hebben een landelijke dekking van deurwaarders en zijn in het bezit van de grootste database met debiteurengegevens van Nederland. Wij zijn expert in ons vak en daarom niet bang om stelling te nemen in ons advies aan opdrachtgevers. Het succes zit ‘m in de juiste aandacht op het juiste moment.

Zo zorgen we dat bedrijven en organisaties worden betaald voor de diensten en producten die zij hebben geleverd.

Missie & visie

Onze missie is om problematische schulden te voorkomen. We werken toe naar een situatie waarin het leeuwendeel van de betaalachterstanden wordt opgelost zónder rechterlijke tussenkomst. Middelen als ‘dagvaarden’ en ‘beslag leggen’ moeten alleen worden ingezet als middel wanneer dat echt nodig is, dus niet voordat we er alles aan hebben gedaan om de schulden zonder rechterlijke tussenkomst op te lossen.

Idealiter creëren we een samenleving waarin er helemaal geen schulden meer zijn, wat ons overbodig zou maken. De missie van GGN is geslaagd als opdrachtgevers voor begeleiding en ondersteuning bij het oplossen of het voorkomen van betalingsproblemen van hun klanten vragen om een GGN-medewerker.

 

 

Onze aanpak

Onze missie zie je terug in onze aanpak. Ook werken we samen met diverse partners om mensen te helpen met betalen in plaats van dwingen tot betalen. Lees meer

Werken bij GGN

De meest recente vacatures en medewerkers vertellen over GGN als werkgever. Werken bij GGN

Aandacht, daadkracht en vooruitstrevendheid

Wij beseffen dat wij de middelen in handen hebben om maatschappelijk verantwoord incasseren te verheffen tot de norm. Wij doen dat volgens deze drie kernwaarden: aandacht, daadkracht en vooruitstrevend.

We verdiepen ons in de persoon achter de schuld en denken mee in een passende oplossing. Dit doen we met zorg, respect en aandacht.

In deze verantwoordelijke rol tonen wij daadkracht, zodat wij uitgroeien tot pionier van de noodzakelijke cultuurverandering in de deurwaarderswereld. We doen wat we beloven en zijn transparant in onze communicatie.

GGN is vooruitstrevend. Onze data en ervaringen zetten we in om verschillende typen mensen op verschillende manieren te benaderen. Dat doen we digitaal en geautomatiseerd, en waar mogelijk persoonlijk. Juist op momenten waar persoonlijk contact belangrijk is. We verdiepen ons in de persoon achter de schuld en denken mee in een passende oplossing. Dit doen we met zorg, respect en aandacht.