LET OP! | Phishingmail uit naam van GGN

1 minuut | GGN

We hebben ontdekt dat er uit naam van GGN (GGN Incassobureau Afdeling: Executie Beslaglegging Dossiernummer: IRJ22296-74, vanuit mailadres van André Breukels) weer phishing mails zijn en worden verstuurd. Phishing mails worden door internetcriminelen verstuurd en zijn zo samengesteld dat ze (bijna) niet van echt te onderscheiden zijn.

Op dit moment weten we niet om hoeveel verstuurde mails het gaat.
Mocht je een van de gedupeerden zijn en heb je zo’n mail ontvangen – ga er NOOIT op in!

Wij betreuren het eventuele ongemak voor jou en de wijze waarop GGN in diskrediet wordt gebracht.

Directie GGN

 

Bekijk hier hoe de phishingmail eruit ziet

Reacties

Geef een reactie

Cindyrella

To everyone, I have just received 2 emails Dec 23rd 2019, with the same name as the article above and have been researching this so called 'debt' i owed here in Holland from a time period when i was not even in the Netherlands. The same amount due, the same file numbers and same structure!! Please do your research before you pay anything that tells you confusing information.

Reageren

Kim Pennings, GGN

Thank you for sharing this.

Lodi

Vandaag een email ontvangen van André Breukels, echter leek deze verstuurd te zijn van noreply@ggn.nl? Hoe weet ik of dit een echte email of phising email betreft?

Reageren

Emmelie Duchain-Flecken, GGN

Bedankt voor je reactie. Zou je deze e-mail kunnen toesturen aan communicatie@ggn.nl? Graag als bijlage in een nieuwe mail. Dan kunnen wij voor je bekijken of het de betreffende phishing mail betreft. Hartelijke groet, GGN

Evm

Mijn buurvrouw idd ook gister dezelfde mail gekregen. Jullie een bericht gemaild

Eva

Vrijdag en vandaag een mail ontvangen van ggn.incassobureau.2@gmail.com maar met het logo van E-legal en dit ook als afzender. Bijna ingetuind.

Reageren

Fanny

Ik vandaag ook maar dan van backoffice@e-legal.nl . Dacht meteen aan Phishing en ja dus. Tuim er niet in! Delete de mail direct.

Vlegaard

Ik heb vandaag een mail gehad van André Breukelen onder E-legal advocaten. Bijna ingestonken! Was al aan het overmaken toen ik tot de ontdekking kwam dat het een buitenlands rekeningnummer was!

Reageren

Emiel

Zojuist ontvangen. Is dus nog actief!

Reageren

M

Ik heb vorige week ook mail ontvangen. Nadat ik wilde overmaken kreeg ik melding dat het om een buitenlands bankrekeningnummer ging.

Reageren

R. Stolk

Zowel gisteren als vandaag email GGN Nederland ontvangen met het verzoek snel een bedrag over te maken. Ik ken jullie organisatie niet dus ga er zeker niet op in.

Reageren

Jos

"Ik krijg phising-sms van GGN-Incasso: U heeft een openstaande saldo bij uw zorgverzekeraar. Meer informatie ..." met een link naar https://ideal-inzake.me vanuit telefoonnummer 4464622776

Reageren