Ontdek internationale incasso van GGN

Als een van de weinige deurwaarders in Nederland bieden wij één loket voor alle vorderingen, ongeacht of jouw klant in binnen- of buitenland woont. Wel zo makkelijk! Elk land heeft immers zijn eigen bijzonderheden en wetgeving op het gebied van incasso.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van internationale incasso en wil je meer weten over onze persoonlijke aanpak in het buitenland? We helpen je graag verder!

Begrijpelijke en effectieve communicatie

We leggen per e-mail, post of telefoon contact met de niet-betalende klant. Heldere communicatie is daarbij cruciaal. Wij communiceren daarom in de voertaal van het betreffende land en gebruiken eenvoudige betaallinks in onze communicatiemiddelen. Uiteraard werken deze betaallinks met buitenlandse rekeningnummers. Bovendien kiezen wij altijd voor een persoonsgerichte aanpak. Het zorgt ervoor dat onze uitingen niet alleen begrijpelijker, maar vooral ook effectiever zijn.

 

“Onze persoonlijke aanpak houdt niet op bij de landsgrenzen.
Ook in het buitenland kiezen we voor maatwerk en de menselijke maat.”

 

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar onze internationale mogelijkheden? We helpen je graag verder! Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

 

Direct je factuur aan GGN overdragen?

Heb je een onbetaalde factuur in het buitenland en wil je deze direct overdragen naar GGN? Wij helpen je graag om jouw rekening te incasseren via onze online oplossing. Jij uploadt je facturen en wij doen de rest. Upload eenvoudig jouw onbetaalde factuur en wij gaan direct voor jou aan de slag!

Let op: Ieder land heeft zijn eigen wet- en regelgeving. Afhankelijk van de aard van de vordering en het betreffende land, kan een afwijkende werkwijze en bijbehorende kosten voor dit land van toepassing zijn. 

 

Incasso starten