GGN wint prop-award met verruiming werktijden!

De afgelopen weken heeft GGN een nieuwe pilot gedraaid genaamd “verruiming werktijden”. Na deze ingezonden te hebben voor een KBvG PROP-award kregen wij vorige week het geweldige nieuws dat wij deze mooie prijs in de wacht hebben gesleept! En dat is niet voor het eerst: in februari van dit jaar wonnen we ook al een PROP-award, toen met de BCA-app en veilingoplossing.

De inzending waarvoor we nu erkenning en waardering krijgen door middel van een award, heeft betrekking op de casus rondom het verruimen van werktijden van de deurwaarders. We hebben onderzoek gedaan naar de mate van persoonlijk contact aan de voordeur, met het gegeven dat klanten overdag vaak niet thuis zijn. Het draaien van de pilot laat zien dat het contact met de klant (en daarmee ook de klanttevredenheid) stijgt als de deurwaarder in de avonduren of op zaterdag langskomt.

Het was een nek-aan-nek race met de inzending van Rave Gerechtsdeurwaarder. GGN kreeg onderaan de streep meer punten toegekend van de jury en is daarmee winnaar van de PROP-award!

Proficiat aan alle collega’s die een bijdrage hebben geleverd aan deze knappe prestatie, in het bijzonder aan: Hans Nijhuis, Recit Latul, Dennis Joustra, Gert-Jan van Straalen, Johannes van der Heide, William van Laerhoven, John van Doorn, Bas Duivenvoorden, Ralph Weerman, Hans van Dijk, Jeanette Houdel en Edwin Steen!