GGN wint de PROP jaar-award 2022

Deze week gaf de KBvG ons een mooie erkenning: de PROP jaar-award. Deze speciale prijs wordt toegekend aan gerechtsdeurwaarderskantoren die initiatief nemen en buiten de kaders denken als het gaat om het vinden van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Onze casus BCA-app en veilingoplossing is uitgekozen tot beste innovatie van 2022!

Ons doel is altijd om met de meest effectieve oplossing voor onze klanten te komen – of dat nu betekent dat we een extra helpende hand bieden of tot een persoonsgerichte schikking komen. Helaas zijn in zeldzame gevallen (2,6%) executieveilingen echter onvermijdelijk. Deze veilingen leveren vaak slechts extra kosten en moeite op, met een ongunstig resultaat in het vooruitzicht. Klanten blijven meestal teleurgesteld achter met weinig opbrengsten.

We besloten dat dit knelpunt aangepakt moest worden en vonden een alternatieve oplossing die gunstig is voor alle betrokken partijen. Dankzij onze samenwerking met BCA-autoveiling is het gelukt om twee keer zoveel waarde te creëren uit in beslag genomen voertuigen die op een veiling worden verkocht. Door de veilingopbrengsten te maximaliseren, kunnen schulden zo snel en kosteneffectief mogelijk worden afbetaald – om zo toch enige verlichting aan klanten te bieden in moeilijke tijden.

2022 was een lonend jaar voor ons, omdat we niet één, maar twee erkenningen kregen voor onze toewijding aan sociale schuldinning. We zijn enorm dankbaar en trots dat de BCA-app en veilingoplossing werden beloond en blijven ons inzetten om vernieuwende en creatieve oplossingen te vinden binnen ons vakgebied, waarin sociaal maatschappelijk incasseren de norm moet worden.

Namens iedereen van GGN willen we alle collega’s die een bijdrage hebben geleverd aan deze knappe prestatie heel erg bedanken.