Contact met GGN

Wij helpen je graag verder. Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

U kunt uw betaling overmaken op het IBAN rekeningnummer: NL90INGB0686310357, t.n.v. GGN mastering credit, onder vermelding van uw dossiernummer(s). Voor betalingen vanuit het buitenland kunt u de BIC code gebruiken: BIC: INGBNL2A. Houdt u rekening met een verwerkingstijd van 1 werkdag.

Via iDEAL kan je veilig en snel aan ons betalen. De betaling is binnen 2 werkdagen zichtbaar in MijnIncasso. Onze medewerkers kunnen direct zien dat er betaald is.

Direct betalen

Via MijnIncasso kan je eenvoudig een betalingsregeling treffen.

Direct naar MijnIncasso

Wij helpen je graag. Want GGN vindt het belangrijk om mensen die wel willen betalen, maar dit niet kunnen, te helpen. We doen dit in samenwerking met een aantal partijen. Samen bieden wij je tips, tools en verwijzingen naar hulpinstanties, passend bij je persoonlijke situatie.

  • Mis je het overzicht in je betaalverplichtingen? Een persoonlijke buddy van fiKks kan je helpen overzicht te creëren. Ga naar www.wijgaanhetfikksen.nl/ggn en download de gratis app.
  • Zit je zonder werk? Wij hebben een samenwerking met uitzendteam Timing. Neem contact met ons op voor meer informatie.
  • Kom je er zelf niet meer uit? Er zijn diverse hulpinstanties die je kunnen helpen. Ga naar Geldfit via www.geldfit.nl/ggn. Via een korte test krijg je een hulpaanbod op maat op basis van jouw postcode.
  • Ben je op zoek naar tips? Of ben je benieuwd welke stap nodig is om jouw financiële fitheid te testen? Ga naar www.geldfit.nl/ggn

Contactformulier

 


Regel eenvoudig alles online

Log in op je persoonlijke account

Wat kun je doen?

  • Betalingsregeling treffen
  • Direct betalen
  • Je persoonlijke dossier inzien
  • Wijzigingen doorgeven

Overige contactgegevens:

CORRESPONDENTIEADRES

GGN
Postbus 19212
3001 BE Rotterdam
IBAN: NL90INGB0686310357
KvK: 17240971

☎ +31 (0)88 331 45 00

maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur