Baas van Morgen wederom succes

5 minuten | MVO

Debbie Verhagen, Communicatieadviseur

De dag zit er op! Mikail is voor één dag baas van GGN geweest. Afgelopen donderdag hebben, in samenwerking met JINC, ongeveer 550 kinderen de leiding genomen in verschillende bedrijven door heel Nederland. Bij GGN was dit de vijftienjarige Mikail, die kennis heeft gemaakt met het bedrijfsleven en heeft mogen meemaken wat beroepsmatigs succes is.

Samen met algemeen directeur John Nootenboom is er besproken waar GGN voor staat en wat het bedrijf op een dag precies uitvoert. Daarnaast heeft Mikail niet alleen veel geleerd, maar is hij ook gelijk in actie gekomen. Zo is hij onder andere meegegaan met de deurwaarder en heeft hij een vergadering bijgewoond, ook kon een heerlijke lunch natuurlijk niet wegblijven!

Gelijke kansen op de werkvloer

JINC wilt dit jaar extra aandacht geven aan het thema ‘gelijke kansen op de werkvloer’. Iedereen kan evengoed beslissen, creëren en leiden, maar is er wel echt kansengelijkheid op de werkvloer? Zit er verschil tussen vrouwen, mensen met een handicap of kinderen in wijken met een sociaaleconomische achterstand? Het is belangrijk dit gesprek te beginnen binnen het bedrijfsleven en Baas van Morgen is hiervoor een goede start. We hopen dat ook na de dag Baas van Morgen dit een actief onderwerp blijft. Het kan een duwtje in de goede richting zijn voor de maatschappij, iets waar JINC en GGN beide veel waarde aan hechten.

In het drukke schema van John en Mikail is er nog even de tijd genomen om Mikail wat vragen te stellen over zijn dag en het thema gelijke kansen op de werkvloer. Nieuwsgierig naar wat Mikail heeft gedaan bij GGN en hoe hij over JINC’s thema ‘gelijke kansen op de werkvloer’ denkt? Bekijk het interview nu!