Internationale incasso

Door de toenemende globalisering krijgen Nederlandse bedrijven steeds meer buitenlandse afnemers in hun klantenbestand. Dat creëert aantrekkelijke kansen voor ondernemers, maar bij het ontstaan van betalingsachterstanden is het wel een stuk lastiger om alsnog uw geld te krijgen. Gelukkig is GGN u ook op internationaal vlak doeltreffend van dienst.

Lokale partners

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van incassopartners in heel Europa én daarbuiten. Door samen te werken met lokale partners zoals incassobureaus, deurwaarders en advocaten, maakt GGN optimaal gebruik van de specifieke kennis van en ervaring met lokale wetten, regels en gewoontes. Bovendien wordt uw debiteur in zijn eigen taal aangesproken, terwijl u gewoon uw vaste contactpersoon in Nederland behoudt.

Voor België werkt GGN samen met Reditus. Reditus is een Europees Netwerk van Gerechtsdeurwaarders, thans met 28 gerechtsdeurwaarders aanwezig in alle gerechtelijke arrondissementen van België en het Groothertogdom Luxemburg. Reditus biedt in Belgie eenzelfde service als GGN in Nederland.

Wilt u meer informatie over creditmanagement in het buitenland? Neem gerust contact op met GGN.

Delen op: