Zorg

Facturen van zorgverzekeraars en zorgverleners (huisarts, tandarts, fysiotherapeut) staan bovenaan de lijst van rekeningen die te laat worden betaald. Dit blijkt uit ons jaarlijks onderzoek Zo betaalt Nederland naar het betaalgedrag van Nederlandse consumenten.

Zo betaalt Nederland Zorg

Download hier Zo betaalt Nederland (Zorg) of klik hier om het onderzoek online te lezen. 

Specifieke uitdagingen en oplossingen

GGN is vooral actief bij Zorgverzekeraars, Ziekenhuizen en Kinderopvang. Bij iedere organisatie zijn er specifieke uitdagingen en oplossingen. Samen met u stellen we een optimaal incassotraject op en kijken we naar de beste inrichting van uw creditmanagementproces. GGN heeft alles in huis. Van acceptatie, facturatie, debiteurenbeheer, incasso tot de inzet van deurwaarders.

Zorgverzekeraars: wanbetaling van de zorgpremie

Bij Zorgverzekeraars zien we dat kennis van interne processen en factuurstromen erg belangrijk is. We kunnen hiervoor gespecialiseerd personeel detacheren en/of opleiden. Daarnaast lijkt het eigen risico te blijven stijgen wat in de toekomst waarschijnlijk tot meer wanbetaling zal leiden. Er zijn nu 331 duizend Nederlanders die structureel hun zorgpremie niet betalen. We bieden onze kennis en expertise aan om deze wanbetaling te voorkomen.

Ziekenhuizen: terugdringen van no-shows

Bij Ziekenhuizen blijft het aantal no-shows een uitdaging. Om dit aantal terug te dringen kan gebruik worden gemaakt van de inzet van een sms of beldienst om de cliënt aan de afspraak te herinneren. Door het verminderen van het aantal no-shows kan een ziekenhuis efficiënter werken met als gevolg dat de kwaliteit omhoog gaat, het imago verbetert en wachtlijsten korter worden.

Onze aanpak en maximale klantwaarde

Benieuwd naar onze oplossingen? Lees online meer over onze specifieke aanpak met als resultaat: maximale klantwaarde. 

Delen op: