Woningsector

Een efficiënt debiteurenbeleid hoeft niet te botsen met uw streven naar het aanbieden van betaalbaar woongenot. Als dé incassospecialist voor woningcorporaties laat GGN zien dat sociale en financiële doelen gelijktijdig haalbaar zijn.

Zo betaalt Nederland Huur

Download hier Zo betaalt Nederland (Huur) of klik hier om het onderzoek online te lezen. 

Grootste in Nederland

GGN is marktleider op het gebied van huurincasso voor woningcorporaties. Die positie verwerf je niet zomaar. We weten waar uw prioriteiten liggen en gaan effectief om met huurders die achterblijven in betaling. Niet voor niets vullen we voor veel woningcorporaties in heel Nederland het volledige incassotraject of een deel daarvan in.

Meer rendement

Ervaring leert dat te grote huurachterstanden vaak niet meer te innen zijn. Uiteindelijk leiden die tot wat iedereen het liefst voorkomt: een huisuitzetting. Daarom doet GGN er alles aan om meer incassorendement voor uw corporatie te realiseren. Uw wensen zijn daarbij van doorslaggevend belang. Tot welke fase wilt u de incasso bijvoorbeeld in eigen hand houden? En welke eisen stelt u aan de communicatie met huurders? Voor welke betalingsafspraken staat u open? Op uw aangeven zorgen wij voor een maximaal resultaat.      

Voorkomen én terugdringen

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden om het incassotraject zo efficiënt mogelijk vorm te geven. Samen met u stellen we een sociaal incassoplan op, dat volledig is afgestemd op uw wensen en perfect past bij de doelstellingen van uw corporatie. Zo voorkomt en vermindert u huurachterstanden.

Delen op: