Onderwijs

De jeugd heeft de toekomst. Zeker met een degelijke opleiding. Voor veel mensen zijn school-, college en boekengeld echter behoorlijke uitgaven. Niet iedereen betaalt die dan ook keurig op tijd. Daar heeft ook uw onderwijsinstelling ongetwijfeld mee te maken.

Snellere inkomsten

U vervult een sociaal-maatschappelijke rol en staat voor goed onderwijs. Vanzelfsprekend ligt uw prioriteit niet bij het factureren, herinneren en aanmanen van uw leerlingen, hoe belangrijk uw financiële administratie ook is. GGN begrijpt de moeilijkheid van uw positie en kan u met de juiste middelen ondersteunen. Als u uw onbetaalde rekeningen uitbesteedt aan GGN, bent u verzekerd van minder administratieve werkdruk en beschikt u sneller over het geld.

Incasso voor het onderwijs

GGN is van grote waarde bij uw debiteurenbeleid. Wij beschikken over gedegen kennis over en ervaring met uiteenlopende onderwijsinstellingen, zowel in het MBO, HBO, Universitair als het afstandsonderwijs. Onze specialisten en effectieve aanpak zorgen ervoor dat wij als geen ander in staat zijn om uw vorderingen met goed gevolg te incasseren. Wij spreken uw studenten doeltreffend aan: op het goede moment, op de juiste toon en met het meest effectieve middel. Dankzij die aanpak is ‘de zachte hand’ vaak al genoeg.

Meer dan incasso: innovatieve oplossingen

Geen sector zo veelzijdig, uitdagend en tegelijkertijd nauw verbonden met onze samenleving als het onderwijs. Dat vraagt om innovatieve (creditmanagement)oplossingen die uw financiële risico’s beperken. Door onze specifieke kennis en ervaring in de onderwijsbranche, zijn wij perfect in staat om u in een vroeg stadium gedegen advies te geven, bijvoorbeeld over preventief incassobeleid. Maar we kunnen ook uw facturatie of zelfs het volledige debiteurenbeheer verzorgen. Ook bieden wij ondersteuning bij het adequaat invullen van capaciteitsbehoeftes op het gebied van creditmanagement. Of ze nu tijdelijk of structureel van aard zijn, en zowel  in kwalitatieve als kwantitatieve zin. Zo helpen wij u om achterstanden te voorkomen én terug te dringen.

Onze aanpak en maximale klantwaarde

Wilt u meer weten over onze aanpak? Lees online meer over onze creditmanagementoplossingen met maximale klantwaarde als resultaat!

Delen op: