Financieel

In roerige tijden neemt het aantal klanten met betalingsachterstanden fors toe. GGN heeft de juiste kennis in huis en zet deskundige incassoteams in met veel specifieke ervaring in uw branche. Wij zijn daardoor van grote waarde bij het oplossen van betalingsproblemen. Uiteraard streven wij naar een langdurige samenwerking. U krijgt daarom bij ons een vaste contactpersoon toegewezen.

Snelle oplossing

GGN realiseert zich als geen ander dat u de betalingsachterstanden die uw klanten hebben opgebouwd het liefst zo snel mogelijk oplost. Om een optimaal resultaat te behalen, is een adequaat incassotraject noodzakelijk. Gelukkig kan GGN dat voor u realiseren. Uiteraard benaderen wij uw klant daarin steeds op een respectvolle, gedifferentieerde manier.

Meer dan incasso

Onze deskundigheid voorkomt in veel gevallen problemen en gerechtelijke procedures. Als er toch een procedure nodig is, beschikken we over de juiste mensen, middelen en mentaliteit om zowel het minnelijke als het gerechtelijke traject voor u te verzorgen. En wilt u uw complete debiteurenbeheer of uw facturatie uitbesteden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Delen op: