Arbeidsvoorwaarden

Bij GGN geloven we dat ‘aandacht loont’. Wij doen alles wat in onze mogelijkheden ligt om de klanten van onze opdrachtgevers te helpen met hun financiële problemen. We verdiepen ons in de persoon en stemmen onze aanpak hierop af. Soms is daarbij een strenge aanpak nodig, veel vaker een helpende hand. GGN ondersteunt haar medewerkers maximaal om deze belofte na te komen. Onze waardering daarvoor komt ook tot uitdrukking in onze arbeidsvoorwaarden. Hieronder vind je een korte uitleg van de belangrijkste onderdelen.

Bij GGN geloven we dat ‘aandacht loont’. Wij doen alles wat in onze mogelijkheden ligt om de klanten van onze opdrachtgevers te helpen met hun financiële problemen. We verdiepen ons in de persoon en stemmen onze aanpak hierop af. Soms is daarbij een strenge aanpak nodig, veel vaker een helpende hand.

GGN ondersteunt haar medewerkers maximaal om deze belofte na te komen. Onze waardering daarvoor komt ook tot uitdrukking in onze arbeidsvoorwaarden. Hieronder vind je een korte uitleg van de belangrijkste onderdelen.

IKB

Je vakantiegeld van 8 procent en je bovenwettelijke verlofuren worden maandelijks gestort in jouw individuele Keuze Budget (IKB). GGN heeft diverse doelen geformuleerd waar je jouw budget op in kunt zetten. Daarmee creëren we voor iedere collega de grootst mogelijke flexibiliteit die past bij jouw individuele wensen.

Verlof
Wettelijk heb je bij een 40-urige werkweek recht op 160 verlofuren (of naar ratio als je minder uren werkt). Bij GGN krijg je bij een 40-urige werkweek 64 verlofuren extra, waarvan de waarde is opgenomen in het IKB. Je kunt zelf besluiten of je meer of minder verlofuren koopt.  ervoor kiezen om meer of minder vakantie te kopen.


Pensioen

GGN heeft een collectieve pensioenregeling. Onze regeling gaat uit van een totale premie van xx, inclusief je eigen bijdrage; je draagt zelf 1/3 deel van de totale premie bij. De pensioenregeling kent een partner- en wezenpensioen.


Woon-werkverkeer
GGN verzorgt een gratis NS-Business Card 2e klas voor jouw woon-werktraject, eventueel aangevuld met een buskaart. Reis je liever met eigen vervoer, dan bieden wij je een tegemoetkoming in de reiskosten. Wel belangrijk om te weten is dat parkeerruimte zeer beperkt is bij de vestigingen van GGN.


Opleidingsmogelijkheden

Het is belangrijk om te blijven investeren in je eigen ontwikkeling. Vanuit GGN ondersteunen we dat met een GGN opleidingsbeleid. Naast een opleidingskalender die we elk jaar per afdeling en functie vaststellen en faciliteren, zijn er mogelijkheden om opleidingen te volgen die je nodig hebt voor de uitoefening voor jouw functie.

Vitaliteit
Een fijne werkomgeving en een goede werk-privé balans zijn belangrijke voorwaarden om goed te presteren en jezelf te ontwikkelen. We besteden veel aandacht aan goede arbeidsomstandigheden, een verantwoord re-integratiebeleid en […]. Zo zorgen we er samen voor dat jij goed in je vel zit en je werk goed kunt doen. Vanuit GGN ondersteunen we dit met:

  • fruit op de werkplek;
  • IKB waarmee je belastingtechnisch voordelig kunt sporten;
  • afdelingsuitjes;
  • teamgerichte leerstraten.

Stagiair(e)s

Volg je een opleiding en wil je graag verder leren via een stage binnen ons bedrijf? Reageer dan op de sollicitatiebutton voor stagiair(e)s.