Meteen aan de slag?

Direct opdracht indienen

 • Incassobureau & deurwaarder in één
 • Vooraf duidelijkheid over de kosten
 • 24/7 inzicht via je persoonlijke Mijn GGN-account
 • Je wil een incassoproces starten, maar wilt eerst weten wat de maximale incassokosten zijn? Jeklant heeft de rekeningen niet op tijd betaald en je wil daardoor niet nog meer onvoorziene kosten maken. Dan ben je aan het juiste adres! Wij weten precies wat we moeten doen om jouw factuur wél betaald te krijgen.

   

  Dit zijn de incassokosten bij GGN

  Wij werken met een kostenmaximum. Zo weet je altijd wat de maximale incassokosten voor je zijn. Begrijpelijk, want je wil niet voor verrassingen komen te staan. In 70% van de gevallen zijn er echter voor jou geen kosten. Jouw klant betaalt dan de gehele vordering inclusief de kosten. Onze rekentool berekent eenvoudig de kosten voor jou en jouw klant in verschillende situaties.

  Dit zijn de kosten.

  In 70% van de gevallen gaat je klant over tot betaling zonder tussenkomst van de rechter. Zelf betaal je dan helemaal niets. In dat geval betaalt je klant namelijk de kosten. In het geval je klant niet over gaat tot betaling, werken wij met een kostenmaximum. Bereken het eenvoudig via onderstaande rekentool.

  Hoe werkt het?

  Als ondernemer wilt u graag bezig zijn met de dingen waar u goed in bent. Onbetaalde facturen kunnen onbedoeld veel energie en tijd van u vragen. Wij nemen dit voor u uit handen. Hieronder lees je precies hoe het in zijn werk gaat.

  Samenwerken met GGN?

  Wij helpen je graag verder.

  Mail ons

  Chat met ons

  088-3316678

  We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur