Wat is het?

Incasso van GGN is er voor bedrijven en ondernemers die te maken hebben met niet of slecht betalende klanten. Niets is zo vervelend als een goed product of dienst leveren en de betaling blijft uit. U wilt uw klant niet verliezen of de verstandhouding niet beschadigen, maar uw eigen rekeningen moeten óók gewoon betaald worden. Het verzenden van één of meerdere herinnering(en) heeft niet geholpen en u wilt zich op andere zaken kunnen richten. Wat nu?

Incasso van GGN

GGN onderscheidt zich al jaren met een all-in-one oplossing, van laatste herinnering tot aan de deurwaarder. Want wie wil nou twee verschillende partijen inschakelen voor één openstaande factuur? Wij weten precies wat we moeten doen om uw factuur wél betaald te krijgen. Uiteraard met respect voor uw klant en uw portemonnee. Via een beveiligde online-omgeving kunt u 24/7 uw incasso-opdracht volgen.

Incasso van GGN samengevat:

  • Incasso en deurwaardersdiensten in één
  • Snel klant worden en direct online uw incasso-opdracht starten
  • Uw incasso-opdracht eenvoudig volgen via een beveiligde online-omgeving
  • Vooraf duidelijkheid over het incassoproces en uw (maximale) kosten
  • U maakt gebruik van de kennis en ervaring van GGN, de grootste incasso- en deurwaardersorganisatie van Nederland

Bekijk hier hoe ons incassoproces eruit ziet.

 


Meer weten? Bekijk de video

Wat kost het?

In veruit de meeste gevallen gaat uw klant over tot betaling zonder dat de zaak voor de rechter hoeft te komen. Zelf betaalt u dan helemaal niets! Uw klant betaalt in dat geval de kosten. Onze rekentool geeft dan ook een indicatie van de maximale kosten (excl. BTW) als uw klant niet betaalt. De hoogte van die kosten is afhankelijk van het openstaande bedrag en welke stappen we allemaal nemen in het proces. Hiermee voorkomt u verrassingen achteraf, wel zo duidelijk!

Geen kosten als uw klant betaalt

De maximale kosten bestaan uit een vergoeding voor GGN en externe kosten (vooral griffierechten). Hoe verder we het incassoproces ingaan, hoe hoger de kosten worden. Hiernaast ziet u de maximale kosten per fase. De rekentool is exclusief BTW, eventuele kosten voor het opvragen van informatie en eventuele kosten voor bijzondere maatregelen die wij in overleg met u nemen. Let op: via onze rekentool kunt u de maximale kosten berekenen van een incasso-opdracht tot € 25.000. Heeft u een hoger openstaand bedrag, neem dan contact op met onze medewerkers voor een uitleg over de kosten. GGN kan deze wel gewoon in behandeling nemen.

Vul hier het openstaand bedrag in:
 
 
Kostenindicatie wanneer uw klant niet betaalt (in €)

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen

Wat klanten vinden

“Lekdetectie Nederland B.V. vindt klantbeleving belangrijk en daarom hebben we voor GGN gekozen als onze incassopartner. Zij incasseren met oog voor de situatie van de debiteur. Via het online klantenplatform kunnen we eenvoudig incasso’s uit handen geven en deze 24/7 volgen. GGN beschikt over veel ervaring en is de incassopartner voor Lekdetectie Nederland B.V.”

De heer Tiebosch - Lekdetectie Nederland B.V.

“Wij hebben nooit eerder te maken gehad met niet betaalde facturen. Gelukkig stond GGN voor ons klaar. Even online de zaak aanmelden en in een korte tijd waren alle facturen geïncasseerd!
Via MijnGGN hebben wij de zaak goed kunnen volgen. Maar ook de medewerkers van GGN waren altijd voor ons beschikbaar om vragen aan te stellen. In de toekomst zullen wij zeker weer voor GGN kiezen.”


Agnes Loos - Transportbedrijf N. Loos

“Wij doen al jaren zaken met GGN en de dienstverlening bevalt prima. Na het gesprek met een medewerker van GGN, waarin één en ander is uitgelegd, is alles goed geregeld. Tot op heden zijn wij zeer tevreden over de dienstverlening van GGN want 95% van de uit handen gegeven vorderingen wordt geïnd.
Sinds enige tijd maken wij gebruik van de dienst MijnGGN en dat werkt uitstekend. Via MijnGGN zelf de vordering online indienen en volgen wat er van begin tot eind gebeurd is. Al met al zijn wij zeer tevreden over GGN en is het zeker een aanrader.


Arianne Bijl - J. Bouwman Jr. Oosterbeek B.V.

“Formido Heinkenszand is al jaren de doe-het-zelf specialist met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs, waarbij kwaliteit en klantbeleving hoog in het vaandel staan. Om die reden hebben wij ook voor GGN gerechtsdeurwaarders gekozen als onze incassopartner. Met het nieuwe online klantenplatform is het indienen van een incasso-opdracht nog nooit zo makkelijk geweest. Daarnaast kunnen we 24/7 onze incasso-opdrachten volgen via het MijnGGN systeem. De kennis en expertise van GGN maakt ze de perfecte incassopartner voor Doeland Rijk B.V.”

Peter Vader - Formido Heinkenszand / Doeland Rijk B.V.

Wij helpen u graag verder!


Heeft u een vraag over Incasso van GGN of wenst u meer informatie? Kijk dan eerst of u het antwoord kunt vinden bij de veelgestelde vragen (FAQ). Staat uw vraag er niet bij en wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op onderstaande button. Wilt u ons bellen? U kunt onze Commerciële Binnendienst bereiken op telefoonnummer 088-3316678.

Kwaliteitsgarantie

Bij GGN staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daar handelen we dan ook naar. Uiteraard beschikken we over de benodigde kwaliteitskeurmerken en -certificeringen. Hiermee bent u verzekerd van een betrouwbare partner.

 

       Logo Garantiefonds Gerechtsdeurwaarders