Privacy verklaring

Versie 1.0 d.d. 15-12-2011 

GGN is zich ervan bewust dat u vertrouwen stelt in GGN als bedrijf. GGN ziet het als een verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina staat aangegeven dat gegevens GGN verzamelt en waarom GGN deze gegevens verzamelt.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van GGN. U dient zich ervan bewust te zijn dat GGN niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan dit privacy beleid te accepteren.

GGN respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u GGN verschaft vertrouwelijk wordt behandeld conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

Het gebruik van persoonsgegevens

Gebruik van GGN diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor één van de diensten vraagt GGN u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst goed te kunnen uitvoeren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van GGN of van een derde partij. GGN combineert deze gegevens niet met andere persoonlijke gegevens waarover zij eventueel beschikt.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar GGN verzendt, is het mogelijk dat zij die berichten bewaart. In enkele gevallen vraagt GGN naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het o.a. mogelijk uw vragen en verzoeken te verwerken en te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van GGN of van een derde partij. GGN combineert deze gegevens niet met andere persoonlijke gegevens waarover zij eventueel beschikt.

Cookies
GGN verzamelt gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in het profiel van haar klanten. Zo kan zij haar diensten hierop afstemmen.
Deze website maakt gebruik van "cookies" om te helpen analyseren hoe bezoekers de website gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar beveiligde servers van GGN of van een derde partij. GGN gebruikt deze informatie tevens om rapporten over de websiteactiviteit op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot websiteactiviteiten en internetgebruik.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services op de GGN website en/of andere websites niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Doeleinden
GGN verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij zij vooraf uw toestemming heeft gekregen.

Derden
Uw persoonsgegevens worden niet met derden gedeeld. GGN-medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Aanpassen of uitschrijven persoonsgegevens
GGN biedt alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op enig moment aan GGN is verstrekt. Als u uw gegevens wilt aanpassen of uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met GGN opnemen. Zie onderstaand de contactgegevens.

Vragen en feedback
GGN controleert regelmatig of zij aan dit privacy beleid voldoet. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met GGN opnemen:

GGN Mastering Credit B.V.
Postbus 19212
3001 BE Rotterdam

E-mail: info@ggn.nl