Online incasso van GGN

Alles-in-een oplossing voor openstaande facturen

Direct een incasso starten

Wat zijn deurwaarderskosten?

Bent u benieuwd hoe hoog de deurwaarderskosten zijn? Begrijpelijk, want u zit niet te wachten op onvoorziene kosten. Het is al vervelend genoeg dat één van uw klanten niet tijdig heeft betaald. Op een gegeven moment is het nodig om een incassoproces te starten om uw facturen alsnog betaald te krijgen. GGN is er voor bedrijven en ondernemers in zo’n situatie. Hoogstwaarschijnlijk staat u nu op het punt om een dergelijk proces te beginnen. Daar helpen wij u graag bij. Het is vooraf moeilijk te bepalen hoeveel de uiteindelijke kosten zullen zijn. De hoogte van de deurwaarderskosten, is namelijk afhankelijk van het openstaande bedrag en de stappen die GGN moet nemen in het incassoproces. Door de jaren heen hebben we een grote debiteurendatabase opgebouwd, waardoor we een goede inschatting kunnen maken welke stappen we moeten nemen. Het is niet direct nodig een deurwaarder langs te sturen, en daardoor kosten te maken. In veel gevallen kan het opgelost worden door een aanmaningen te sturen.

 

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR U ALS BEDRIJF EN ONDERNEMER?

U hoeft niets te betalen als uw klant betaalt. De deurwaarderskosten worden namelijk aan uw klant doorbelast. Dit is wettelijk bepaald. Als de klant niet betaalt, worden er wel kosten gemaakt. Dit zijn dan niet alleen deurwaarderskosten, maar ook kosten van derde partijen die gemaakt worden vanaf het besluit om uw klant te dagvaarden. We hebben een rekentool ontwikkeld, waardoor u gemakkelijk en snel een indicatie krijgt van uw maximale kostenrisico als uw debiteurklant niet direct tot betaling overgaat. Mocht onverhoopt betaling uitblijven, dan geeft onze rekentool aan welke kosten voor uw rekening zijn. De deurwaarderskosten zijn dus steeds verschillend per klant of proces. GGN werkt met een vaste vergoeding. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

KLANT, DEURWAARDER EN KOSTEN

U wilt uw klant niet verliezen en/of de verstandhouding beschadigen door een deurwaarder te sturen, maar uw eigen rekeningen moeten óók gewoon betaald worden. Als het verzenden van één of meerdere herinneringen niet heeft geholpen, kunt u GGN inschakelen. GGN gaat op een respectvolle manier met uw klant in gesprek over de betalingsverplichting aan u. We willen namelijk de klantrelatie niet schaden. GGN werkt volgens de hoogste normen. Vandaar dat al onze gerechtsdeurwaarders lid zijn van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders en zijn wij aangesloten bij het Garantiefonds Gerechtsdeurwaarders. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de openstaande rekening(en), onvoorziene deurwaarderskosten en de relatie met uw klant.

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen