Online incasso van GGN

Alles-in-een oplossing voor openstaande facturen

Direct een incasso starten

Opzoek naar een incassobureau in Rotterdam

Heeft u te maken met openstaande facturen en bent u opzoek naar een incassobureau in Rotterdam? GGN biedt u minnelijke en gerechtelijke incasso. U wilt zich graag op andere zaken richten dan het herinneren van uw debiteuren aan een openstaande betaling. GGN kan u hier eenvoudig mee ontzorgen en u een transparant inzicht geven in het totale incassoproces. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met uw debiteur, maar ook met het maximaal te behalen resultaat op korte en lange termijn. Hierdoor ontstaat voor u als bedrijf of ondernemer de ideale situatie op debiteurgebied. Van acceptatie van de factuur tot en met de eventuele inzet van een GGN gerechtsdeurwaarder.

 

INCASSOBUREAU ROTTERDAM? GGN

Rotterdam is de stad van ‘niet lullen maar poetsen’. Medewerkers van GGN snappen dit en weten in deze multiculturele stad een maximaal incassorendement te behalen. Op loopafstand van het Centraal Station Rotterdam vindt u de vestiging van GGN Rotterdam aan het Willemsplein. Onze lokale experts weten hoe u uw klanten behoudt en er zelfs goed betalende klanten van maakt. Onze uiteenlopende branchekennis gaat van zorgverlenende instanties tot financiële dienstverleners. Wij bieden hulp met openstaande facturen, maar ook uw debiteuren worden geholpen. Omdat u de verantwoordelijkheid liever bij één partij belegt helpt GGN u vanaf het incassotraject tot en met een eventuele beslaglegging door een gerechtsdeurwaarder.

 

VOORDELEN VAN GGN INCASSOBUREAU ROTTERDAM

GGN biedt u 24/7 inzicht in lopende incassotrajecten. Hierbij behandelen wij uw klanten integer en respectvol. Uw klanten vormen uw bestaansrecht en het is dan ook logisch dat u uw klantenbestand zo gezond mogelijk wilt houden. Met het online incasso van GGN krijgt u een totaaloplossing. Kostenrisico’s vooraf inzichtelijk via een rekentool, status van uw incasso-opdrachten en overzicht van uw dossiers in een oogopslag in een beveiligde online omgeving. Voor uw partner op het gebied van debiteurbeheer of een incassobureau in Rotterdam bent u bij GGN aan het juiste adres.

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen