Online incasso van GGN

Alles-in-een oplossing voor openstaande facturen

Direct een incasso starten

Incassobureau Emmen

Incassobureau in Emmen nodig?

Gerechtsdeurwaarders én incassospecialisten: GGN heeft ze beiden in huis. Een bijzondere combinatie waardoor GGN een brede, toonaangevende organisatie is op het gebied van creditmanagement in Emmen.
GGN onderscheidt zich al jaren in heel Drenthe met een all-in-one oplossing in debiteurenbeheer; van openstaande factuur tot aan de gerechtsdeurwaarder. GGN is er speciaal voor ondernemers en bedrijven die te maken hebben met klanten die niet of slecht betalen.

Sociaal incassobureau Emmen

Uw klanten vormen uw bestaansrecht en het is dan ook logisch dat u uw klantrelatie zo gezond mogelijk wilt houden. Toch is niets zo vervelend als een uitblijvende betaling, terwijl u een goed product of dienst geleverd heeft. GGN snapt deze discrepantie; u wilt uw klantrelatie niet beschadigen of verliezen, maar toch moeten uw eigen rekeningen óók gewoon betaald worden. Op dat moment is het verstandig om een incassobureau in te schakelen.

Door uw incassotraject uit handen te geven aan GGN, heeft u zelf geen omkijken meer naar uw onbetaalde factuur. In de loop der jaren hebben we in Drenthe - en dus ook in Emmen - een waardevol netwerk opgebouwd, waarin gedegen kennis van de lokale markten en de regionale wet- en regelgeving centraal staan. Bovendien hoeft u geen twee verschillende partijen in te schakelen, GGN is incassobureau en deurwaarder in één.

Deurwaarders Drenthe

De aanpak van GGN is gebouwd op de kernwaarden: transparant, sociaal en ondernemend. GGN kan u volledig ontzorgen bij een incassotraject en u altijd helder inzicht geven in het totale incassoproces. Daarbij houden we niet alleen rekening met uw klant, maar ook met het te behalen resultaat op korte en lange termijn. Hierdoor ontstaat voor u als bedrijf of ondernemer de ideale situatie op debiteurgebied. Van acceptatie van de factuur tot en met de eventuele inzet van een GGN gerechtsdeurwaarder. Met zo’n 100 deurwaarders hebben we een landelijke dekking en garanderen we dat we ook in Emmen de taal van uw klant spreken.

Wij helpen niet alleen uw bedrijf maar ook uw klant. GGN ontzorgt u volledig, zodat u zich bezig kunt houden met uw eigen werkzaamheden. Omdat u de verantwoordelijkheid liever bij één partij belegt, helpt GGN u vanaf het incassotraject tot en met een eventuele beslaglegging door een gerechtsdeurwaarder. Indien gewenst kunnen we ook het debiteurenbeheer van uw overnemen.

De voordelen van GGN deurwaarders in Emmen

GGN gerechtsdeurwaarders biedt u altijd inzicht in uw lopende incasso-opdrachten. Wij delen de informatie en voortgang van elk dossier op elk moment met u.
GGN treedt op als verlengstuk van uw bedrijf. Wij weten hoe belangrijk uw klanten zijn, GGN behandelt uw klanten te allen tijde integer en respectvol. Met ons incassoproces krijgt u een totaaloplossing. Eventuele kostenrisico’s maken wij vooraf inzichtelijk via de GGN rekentool. De status van uw incasso-opdrachten en overzicht van uw dossiers zijn in een oogopslag in een beveiligde online omgeving zichtbaar. Voor uw partner op het gebied van debiteurbeheer of een incassobureau in Drenthe bent u bij GGN aan het juiste adres.

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen