Online incasso van GGN

Alles-in-een oplossing voor openstaande facturen

Direct een incasso starten

Schuldbewaking

De schuldbewaking dat GGN aanbiedt is een effectief bewakingssysteem om oninbare vorderingen alsnog te laten betalen door uw debiteur. Soms is het ons ook niet gelukt de openstaande vordering te innen. Dit kan komen door verschillende situaties, zoals een debiteur die vertrokken is naar een onbekende bestemming al dan niet naar het buitenland gegaan of waarbij de debiteur geen enkel verhaal biedt of failliet is verklaard. Hierdoor kan uw rekening nu niet betaald worden. Dan nemen wij het dossier op in onze schuldbewaking en houden we uw klant in de gaten.

 

DE DEBITEUR STAAT IN SCHULDBEWAKING, EN NU?

Als de debiteur in schuldbewaking staat, volgen we periodiek en met behulp van diverse bronnen, actief veranderingen in de inkomsten. Ook kijken we of er eventuele veranderingen zijn in de adresgegevens van uw klant. Als wij een goede mogelijkheid ontdekken, ondernemen we meteen actie om uw openstaande vordering alsnog te incasseren.

 

NAAR WELKE VERANDERINGEN KIJKT GGN VOOR SCHULDBEWAKING?

Voorbeelden van veranderingen waar GGN naar kijkt zijn: Uitkering(en), uitbetaling tantièmes, kinderbijslag, vakantiegeld en bijvoorbeeld een 13e maand. Ook is het mogelijk dat de debiteur gaat verhuizen of samenwonen. Als bovenstaande momenten veranderen, neemt GGN weer contact op met de debiteur en verzoekt hem/haar de openstaande schuld alsnog te voldoen. Zo voorkomt u dat de vorderingen verjaren en ontvangt u mogelijk toch nog uw geld. Met schuldbewaking kunt u dus meer rendement uit uw debiteuren halen.

 

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen