Online incasso van GGN

Alles-in-een oplossing voor openstaande facturen

Direct een incasso starten

Kosten dagvaarding

Wilt u weten wat de kosten zijn van een dagvaarding? Op onze website staat een rekentool waarmee u eenvoudig een schatting krijgt van uw maximale kostenrisico (excl. btw) wanneer uw klant niet tot betaling over gaat. Hierdoor weet u wat u kunt verwachten in het ergste geval, en voorkomt u ongewenste verrassingen achteraf.

 

U BETAALT NIETS ALS UW KLANT BETAALT

De kosten van het incassoproces worden allemaal doorbelast aan uw klant, dit is wettelijk bepaald. Mocht er toch niet betaald worden door uw klant, dan geeft onze rekentool een goede schatting van uw maximale kostenrisico bij incasso-opdrachten tot €25.000. Heeft u een hoger bedrag dan €25.000, dan kan deze niet in de rekentool worden berekend, omdat hiervoor andere tarieven gelden. GGN kan deze natuurlijk wel in behandeling nemen. De maximale kosten worden per fase in kaart gebracht. Deze kosten bestaan uit externe kosten en de vergoeding voor GGN. De externe kosten zijn kosten die GGN aan derde partijen moet betalen voor het verrichten van bepaalde werkzaamheden, voor het verkrijgen van bepaalde informatie of juridische kosten van onze eigen juristen of een externe advocaat. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld de kosten om een rechtbank te betalen, kosten om achter bepaalde informatie te komen van uw klant zoals inkomensinformatie en advocaatkosten.

 

HOE GAAT HET VERDER TE WERK?

We hebben bij GGN een database met miljoenen debiteuren. Hiermee kijken we of uw klant wel kan betalen. Als dit niet het geval is, stoppen we direct, om onnodige kosten voor u en uw klant te voorkomen. Als we wel doorgaan worden in de meeste gevallen de rekeningen betaald. Als we doorgaan en er wordt niet betaald houden we de kosten voor u zo laag mogelijk. Deze kosten kunt u dus op de site al inschatten. Verder kunt u online alles volgen en weet u precies waar onze mensen mee bezig zijn.

 

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen