Online incasso van GGN

Alles-in-een oplossing voor openstaande facturen

Direct een incasso starten

Incassobureau Zeeland

Incassobureau in Zeeland nodig?

Heeft u te maken met openstaande facturen en heeft u een incassobureau in Zeeland nodig? GGN in Goes onderscheidt zich al jaren met een all-in-one oplossing, van laatste herinnering tot aan de deurwaarder. U wilt zich graag bezighouden met uw eigen werkzaamheden in plaats van het herinneren van uw debiteuren aan een onbetaalde factuur. GGN kan u hier eenvoudig mee ontzorgen en u 24/7 inzicht geven in de voortgang van het incassoproces. Hierbij houden we niet alleen rekening met uw klant, maar ook met het maximaal te behalen incassoresultaat op korte en lange termijn. Hierdoor ontstaat voor u als bedrijf of ondernemer de ideale situatie op het gebied van debiteurenbeleid. Van acceptatie van de factuur tot en met de eventuele inzet van een GGN gerechtsdeurwaarder.
 

Incassobureau Zeeland? GGN in Goes

GGN heeft in Zeeland een vestiging in Goes. Onze lokale experts in Goes weten hoe u uw klanten behoudt en er zelfs goed betalende klanten van maakt. Onze uiteenlopende branchekennis gaat van zorgverlenende instanties tot financiële dienstverleners. Wij bieden hulp bij openstaande facturen, én helpen uw debiteuren daarbij. Omdat u de verantwoordelijkheid liever bij één partij belegt helpt GGN u vanaf het incassotraject tot en met een eventuele beslaglegging door een gerechtsdeurwaarder. Indien gewenst kunnen we ook het debiteurenbeheer van u overnemen.
 

Voordelen van GGN incassobureau Zeeland

GGN incassobureau in Zeeland biedt u te allen tijde inzicht in uw lopende incasso-trajecten. Hierbij behandelen wij uw klanten integer en respectvol. Uw klanten vormen uw bestaansrecht en het is dan ook logisch dat u uw klantenbestand zo gezond mogelijk wilt houden. Met het online incassoproces van GGN bieden wij u een totaaloplossing. Kostenrisico’s zijn vooraf inzichtelijk via de rekentool en de GGN incassocheck informeert u wanneer u een incasso-opdracht uit handen kunt geven. De status van uw incasso-opdrachten en overzicht van uw dossiers ziet u in één oogopslag in een beveiligde online omgeving. Voor uw partner op het gebied van debiteurenbeheer bent u bij GGN in Goes aan het juiste adres.

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen