Online incasso van GGN

Alles-in-een oplossing voor openstaande facturen

Direct een incasso starten

Incassobureau Utrecht

Incassobureau Utrecht

Veel ondernemers krijgen helaas vaak te maken met wanbetaling bij geleverde diensten. In zulke gevallen is het verstandig om een incassobureau in te schakelen. Ons incassobureau in Utrecht kan u van zowel professioneel advies voorzien over de mogelijkheden, als een daadwerkelijk incasso-traject starten. GGN onderscheidt zich landelijk al jaren met de all-in-one oplossing, van de laatste herinnering tot een gerechtelijke traject met onze eigen deurwaarders. Wilt u niet langer 2 verschillende partijen inschakelen voor 1 openstaande factuur? Neem dan contact met ons op, want wij weten precies wat we moeten doen om een factuur wel betaald te krijgen.

Werkwijze van een incassobureau

Vaak werken incassobureaus samen met bedrijven en ondernemers om achterstallige betalingen te incasseren. Zo komt het voor dat een bepaald bureau gespecialiseerd is in het helpen van verhuurders met hun incasso terwijl andere incassobureaus zich richten op het verhalen van achterstallige betalingen voor MKB’ers. Het proces zal altijd starten met een aanmaning. Hierin zal het incassobureau eerst achterhalen wat de aanleiding van de factuur is, waar de knelpunten zitten, hoe het proces is verlopen en welke betalingstermijn er al is vertrekken. Vervolgens zullen onze incassospecialisten aan de slag gaan met uw unieke opdracht.

GGN incassobureau te Utrecht

Het echte incassotraject kan door ons Incassobureau in Utrecht worden gestart wanneer de debiteur genoeg tijd heeft gekregen om de factuur te betalen. Heeft u hen minimaal één aanmaning met veertien dagen betalingstermijn toegestuurd? Dan kunnen wij het proces beginnen. Met een schriftelijke aanmaning of telefoongesprek zullen wij uw debiteur verzoeken om de openstaande factuur te voldoen. Wanneer wij tijdens een procedure erachter komen dat een debiteur wel kan betalen, maar dit niet wil kan zullen we samen kijken naar eventuele vervolgstappen, zoals bijvoorbeeld het inzetten van een deurwaarder in regio Utrecht.

Wanneer u op zoek bent naar een incassobureau in Utrecht bent u bij GGN aan het juiste adres. U kunt uw incasso-opdrachten zeer gemakkelijk 24/7 indienen in ons online portaal. Wij gaan dan direct aan de slag en zorgen ervoor dat uw debiteur snel op de hoogte wordt gebracht. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Neem dan direct contact op met een van onze experts.

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen