Online incasso van GGN

Alles-in-een oplossing voor openstaande facturen

Direct een incasso starten

Incassobureau Tilburg

Veel ondernemers en bedrijven hebben te maken met wanbetalers. Deze veroorzaken een negatieve cashflow en zijn dan ook ongewenst. Wanneer u op zoek bent naar een incassobureau in Tilburg bent u bij GGN aan het juiste adres. Onze experts hebben ervaringen in allerlei branches en starten voor u een minnelijk incassotraject of passen de eventuele inzet van een gerechtsdeurwaarder toe. Onze incassospecialisten leveren u niet alleen onze incassodiensten, maar geven u ook professioneel advies. Soms is een volledig incassotraject niet noodzakelijk. Wij snappen dat uw belang voorop staat en dat is ook het belang van onze specialisten. 

 

WERKWIJZE VAN INCASSOBUREAUS

Incassobureaus werken samen met bedrijven en ondernemers om achterstallige betalingen alsnog te incasseren. Hoe is het proces vooraf verlopen en welke betaaltermijnen zijn er al verstreken? Dit zijn bijvoorbeeld gegevens die wij nodig hebben voordat we starten. Vervolgens gaan onze incassospecialisten aan de slag met uw incasso-opdracht. Via een schriftelijke aanmaning of telefoongesprek verzoeken wij uw debiteur om de openstaande factuur alsnog te voldoen. Wordt hier ook niet op gereageerd, start een verdere procedure. De kosten hiervan brengen we bij uw debiteur in rekening.

 

GGN ALS INCASSOBUREAU TILBURG

Onze GGN locatie in Tilburg heeft ervaringen met de meest uiteenlopende branches. Van creatieve bureaus in de Spoorzone tot industriële organisaties uit bedrijventerrein Vossenberg. Ze weten allemaal de weg te vinden naar het GGN incassobureau Tilburg. Wilt u ook openstaande rekeningen betaald krijgen waar u recht op heeft? Neem dan direct contact op met een van onze experts.

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen