Online incasso van GGN

Alles-in-een oplossing voor openstaande facturen

Direct een incasso starten

Incassobureau Overijssel

Incassobureau in Zwolle nodig?

Bent u op zoek naar een sociaal incassobureau in Zwolle? Onze gerechtsdeurwaarders in Zwolle zorgen ervoor dat u op een juiste manier openstaande rekeningen kunt incasseren.
GGN biedt u minnelijke en gerechtelijke incasso en onderscheid zich al jaren all-in-one oplossing, van WIK brief tot en met de inzet van een deurwaarder. Heeft u een onbetaalde factuur en geen tijd om deze te incasseren? Ons incassobureau in Zwolle ontzorgt u volledig en helpt u hier graag mee!

U wilt zich natuurlijk liever bezig houden met uw eigen werkzaamheden in plaats van het herinneren van uw debiteuren aan een onbetaalde factuur. Door uw incassotraject uit handen te geven aan GGN Zwolle heeft u zelf geen omkijken naar uw onbetaalde facturen. Bovendien hoeft u geen twee verschillende partijen in te schakelen, GGN is incassobureau en deurwaarder in één.

Incassobureau Overijssel? GGN Zwolle

GGN Zwolle gaat op een respectvolle manier met uw klant in gesprek over de niet-betaalde factuur en de betalingsplicht en treedt op als verlengstuk van uw bedrijf. Wij helpen zo niet alleen uw bedrijf maar ook uw klant. GGN Zwolle ontzorgt u volledig, zodat u zich bezig kunt houden met uw eigen werkzaamheden. GGN heeft in Overijssel een vestiging in Zwolle en in Almelo. Bent u opzoek naar een deurwaarder in Enschede of omgeving, dan kan u dus bij onze vestiging in Almelo terecht.
Omdat u de verantwoordelijkheid liever bij één partij belegt, helpt GGN u vanaf het aanmanen tot en met een eventuele beslaglegging door een gerechtsdeurwaarder. Indien gewenst kunnen we ook het debiteurenbeheer van uw overnemen.
 

Voordelen van GGN incassobureau Zwolle

GGN incassobureau in Zwolle biedt u altijd inzicht in uw lopende incasso-opdrachten. GGN treedt op als verlengstuk van uw bedrijf en weet hoe belangrijk uw klanten zijn. GGN behandelt uw klanten te allen tijde integer en respectvol. Met ons incasso-traject krijgt u een totaaloplossing. Eventuele kostenrisico’s maken wij vooraf inzichtelijk via de GGN rekentool. De status van uw incasso-opdrachten en overzicht van uw dossiers zijn in een oogopslag in een beveiligde online omgeving zichtbaar. Voor uw partner op het gebied van debiteurenbeheer of een incassobureau in Zwolle bent u bij GGN aan het juiste adres.

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen