Online incasso van GGN

Alles-in-een oplossing voor openstaande facturen

Direct een incasso starten

Incassobureau Friesland

Bent u op zoek naar een incassobureau in Leeuwarden? Bij GGN bent u aan het juiste adres. Heeft u te maken met een klant die niet kan betalen, of gaat het simpelweg om een misverstand? Wij kunnen uw debiteur snel herkennen en effectief een incassotraject starten dankzij onze uitgebreide debiteurendatabase. Omdat GGN snapt dat ieder vraagstuk in onze branche specifieke problemen en behoeften kent, leveren wij expertise en daadkracht.

 

GGN INCASSOBUREAU IN LEEUWARDEN

Onze lokale experts zijn bekend met de markt in Leeuwarden en omgeving. Van ambitieuze zzp’ers in De Fabriek tot grotere organisaties in de Friese kernen Leeuwarden, Sneek, Drachten en Heerenveen. Iedere branche vraagt om een eigen benadering en de mate van ondersteuning verschilt sterk. De incassospecialisten van GGN weten precies wat er nodig is voor het succesvol incasseren van uw facturen. Daarnaast zorgt GGN ervoor dat de goede klantrelatie met uw debiteur behouden blijft. Het regionale team van GGN benadert iedere debiteur op een respectvolle manier, met als doel klantbehoud en maximaal incassoresultaat te bereiken.

Wanneer u wilt weten welke kosten u kunt verwachten, kunt u gebruik maken van de rekentool op onze website. Onze debiteurenkennis is gebaseerd op de meest uitgebreide debiteurendatabase van Nederland.

 

WAT MAAKT GGN SUCCESVOL

U kunt uw opdrachten 24/7 indienen in een beveiligde online omgeving. Wij gaan vervolgens direct aan de slag met uw incasso-opdracht en zorgen ervoor dat uw debiteur snel benaderd wordt. Wanneer een debiteur merkt dat er werk van gemaakt wordt, is dat soms al genoeg om deze tot betaling aan te zetten. Mocht er niet worden gereageerd op diverse aanmaningen dan kan GGN overgaan tot het nemen van andere maatregelen. Onze gerechtsdeurwaarders hebben wettelijke bevoegdheid om uw klant te mogen dagvaarden. Incasseren gaat dan in het gerechtelijke traject verder.

Wanneer u op zoek bent naar een incassobureau in Leeuwarden bent u bij GGN aan het juiste adres. Bent u benieuwd hoe u uw debiteuren noodzaakt te betalen? Neem dan direct contact op met een van onze medewerkers.

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen