Incassobureau Eindhoven

U bent op zoek naar een incassobureau in Eindhoven. De mate van ondersteuning wilt u volledig in eigen hand houden. Dat kan bij GGN. Omdat GGN snapt dat ieder vraagstuk in onze branche specifieke problemen en behoeften kent, leveren wij expertise en extra daadkracht. Heeft u te maken met een dubieuze debiteur of gaat het simpelweg om een misverstand? Met onze uitgebreide debiteurendatabase kunnen wij uw debiteur snel herkennen en effectief een incassotraject starten.

 

GGN INCASSOBUREAU IN EINDHOVEN

Onze lokale experts kennen de markt en omgeving als geen ander. Of het nu gaat om een deurwaarder in Eindhoven of een incassospecialist. Van High Tech bedrijven tot creatieve eenlingen op Strijp-S. Het regionale team van GGN benadert iedere debiteur op een respectvolle manier, met als doel maximaal resultaat te bereiken. Iedere branche kent eigen behoeften en de mate van ondersteuning verschilt sterk. De expertiseteams van GGN weten precies wat er nodig is voor het succesvol incasseren van uw facturen. Daarnaast zorgt GGN ervoor dat de klantrelatie met uw debiteur hier niet onder lijdt. Wanneer u bang bent voor hoge kostenrisico’s, kunt u op onze website gebruik maken van de rekentool. Onze debiteurenkennis is gebaseerd op de meest uitgebreide debiteurendatabase van Nederland.

 

WAT MAAKT GGN SUCCESVOL

U kunt uw opdrachten 24/7 indienen in een beveiligde online omgeving. Wij gaan vervolgens direct aan de slag met uw incasso-opdracht en zorgen ervoor dat uw debiteur snel benaderd wordt. Wanneer een debiteur merkt dat er werk van gemaakt wordt, is dat soms al genoeg om deze tot betaling aan te zetten. Mocht er niet worden gereageerd op diverse aanmaningen dan kan GGN overgaan tot het nemen van andere maatregelen. Onze gerechtsdeurwaarders hebben wettelijke bevoegdheid om uw klant te mogen dagvaarden. Incasseren gaat dan in het gerechtelijke traject verder. Natuurlijk hoeft het niet zo ver te komen, maar ook het aanvragen van een faillissement is niet ondenkbaar.

Wanneer u op zoek bent naar een incassobureau in Eindhoven bent u bij GGN aan het juiste adres. Bent u benieuwd hoe u uw debiteuren noodzaakt te betalen? Neem dan direct contact op met een van onze experts.

Hoe start ik?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

Volgen in MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen