Online incasso van GGN

Alles-in-een oplossing voor openstaande facturen

Direct een incasso starten

Incassobureau Amsterdam

Bent u een ondernemer of werkt u bij een bedrijf in Amsterdam en heeft u vraagstukken over incasso of debiteurbeheer? Dan bent u voor een incassobureau in Amsterdam bij GGN aan het juiste adres. Wij bieden u een totaaloplossing van het starten van een incassotraject tot met een eventuele uiteindelijke beslaglegging via een gerechtelijke procedure. Op deze manier kost het u geen tijd of energie en blijft u niet zitten met onbetaalde facturen. Door het maximale uit uw debiteurbeheer te halen verbetert u uw cashflow, terwijl uw relatie met uw klant niet verslechtert.

 

EEN INCASSOPROCEDURE STARTEN

U heeft al meerdere betalingsherinneringen gestuurd, maar uw debiteuren laten het nog steeds afweten. Na meerdere pogingen om contact op te nemen of loze beloftes is de tijd daar om een incassotraject op te starten. Deze procedure gaat GGN in met respect voor uw debiteur en oog voor een maximaal betalingsresultaat. Hierdoor behoudt u een duurzame klantrelatie. Ondanks onze respectvolle handeling schroomt GGN niet om over te gaan tot beslaglegging, wanneer dit rechterlijk bepaald is. Doordat GGN alle facetten van een incassobureau in eigen beheer heeft, kan deze afstemming zeer soepel verlopen zonder onduidelijkheden. 

 

WAAROM GGN ALS INCASSOBUREAU IN AMSTERDAM?

GGN biedt u 24/7 inzicht in een online beveiligde omgeving, waar u de status van uw incasso-opdrachten kunt inzien, maar ook uw nieuwe incasso-opdrachten eenvoudig kunt indienen. Daarnaast werkt GGN vanuit een regionale oorsprong. Daardoor weet GGN precies wat er speelt in Amsterdam en omgeving. Onze incassomedewerkers en (gerechts)deurwaarders bevinden zich onder een dak. Op de website van GGN vindt u ook een rekentool, waarmee u een kostenindicatie kunt berekenen, zodat u precies weet wat het maximaal gaat kosten. Ons incassobureau in Amsterdam vindt u aan het Koningin Wilhelminaplein.

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen