Online incasso van GGN

Alles-in-een oplossing voor openstaande facturen

Direct een incasso starten

Deurwaarder in Utrecht

Deurwaarder Utrecht

Bent u een ondernemer of werkzaam bij een bedrijf en bent u opzoek naar een deurwaarder in omgeving Utrecht? Dan bent u bij GGN gerechtsdeurwaarder- en incasso organisatie in Utrecht aan het juiste adres. Onze adequate vorm van incasseren bespaart u tijd, energie en u blijft niet zitten met onbetaalde facturen. Door het maximale uit uw debiteurenbeheer te halen verbetert GGN uw cashflow, terwijl de relatie met u en uw klant niet verslechterd. Onze incassomedewerkers en deurwaardersdiensten ontzorgen u volledig.

Uw debiteurenbeheer in goede handen bij GGN deurwaarders Utrecht?

Openstaande facturen zijn slecht voor uw liquiditeit en voor uw cashflow. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk iets aan doen, zonder kostenrisico’s en natuurlijk met het behoud van uw klantenrelatie. Onze zeer ervaren en vakbekwame incassomedewerkers, gerechtsdeurwaarders en juristen snappen dit. Wanneer u op zoek bent naar een deurwaarder in Utrecht kunt u GGN toevertrouwen als uw autoriteit op het gebied van debiteurbeheer.

Hoog incassorendement

GGN in Utrecht is een laagdrempelig kantoor met korte lijnen naar onze opdrachtgevers. We bieden u 24/7 inzicht in lopende incasso-opdrachten. Hierbij behandelen wij uw klanten in en om Utrecht integer en respectvol. Daardoor betaalt uw klant niet alleen, maar wil hij of zij ook een goed betalende klant worden.

GGN incassobureau inschakelen?

Vanuit ons Utrechtse kantoor behandelen we hele diverse incasso vraagstukken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u als opdrachtgever, de continuïteit en snelheid garanderen bij het incasseren van uw factuur. Van kleine tot grote bedragen voor iedere MKB’er. Wist u dat er op onze homepage een rekentool te vinden is waarmee u een kostenanalyse kunt opmaken?

Wilt u zorgeloos ondernemen terwijl u de zekerheid heeft dat er een professionele deurwaarder achter u staat? Neem dan snel contact op met een van onze lokale incassomedewerkers en deurwaardersdiensten in Utrecht!

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen