Online incasso van GGN

Alles-in-een oplossing voor openstaande facturen

Direct een incasso starten

Deurwaarder in Limburg

Deurwaarder Limburg

Ben u opzoek naar een deurwaarder in Limburg? Wilt u zorgeloos ondernemen, terwijl u de zekerheid heeft dat er een professionele deurwaarder achter u staat? Het kan met GGN. GGN werkt binnen de regelgeving die geldt voor gerechtsdeurwaarders. Hierdoor hebben onze gerechtsdeurwaarders de bevoegdheid om een rechtsprocedure te starten.

GGN deurwaarders in Limburg

GGN heeft deurwaardersdiensten in heel Limburg om uw volledige traject van achterstallige betalingen te behandelen. Vanuit ons kantoor in Heerlen werken gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten aan uw incasso-opdracht. Het regionale team van GGN benadert iedere debiteur op een respectvolle manier met maximaal resultaat.

Hoog incassorendement

Wist u dat een incassobureau en een deurwaarder andere bevoegdheden hebben? Vaak wordt gedacht dat ze hetzelfde doen. Een incassobureau mag alleen proberen schulden te innen door aanmaningen te versturen zoals het sturen van een brief of door te bellen. Wanneer er dan niet betaald wordt kan een incassobureau een deurwaarder inschakelen. GGN heeft beide in huis waardoor we snel en effectief kunnen handelen om uw onbetaalde factuur alsnog te voldoen, in heel Limburg!

De uitgangspunten van GGN Limburg zijn: een optimale klantrelatie in combinatie met een onderscheidend hoog incassorendement. Bent u opzoek naar een deurwaarder in Limburg? Neem dan snel contact op met een van onze incassomedewerkers en informeer naar onze deurwaardersdiensten!

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen