Online incasso van GGN

Alles-in-een oplossing voor openstaande facturen

Direct een incasso starten

Deurwaarder in Groningen

U heeft als ondernemer of bedrijf in Groningen al talloze keren tevergeefs geprobeerd een aantal debiteuren tot betaling te manen. Helaas wordt er niet gereageerd op uw verzoeken of de persoon in kwestie negeert u volkomen. Wat kunt u in zo’n geval het beste doen? Staat u in uw recht om een (gerechts)deurwaarder in Groningen in te schakelen?

 

INCASSOTRAJECT STARTEN OF EEN DEURWAARDER IN GRONINGEN INSCHAKELEN

U bent één van de vele ondernemers die te maken heeft met openstaande rekeningen van niet-betalende klanten. Natuurlijk wilt u dat deze zo snel mogelijk worden voldaan. Sommige debiteuren kunnen of willen hier niet aan mee te werken. U kunt er natuurlijk voor kiezen uw verlies te nemen, maar dat is niet terecht en ook onnodig. U kunt hier actie tegen ondernemen. Maar hoe pakt u dit aan? GGN kan u als incassobureau, maar ook als gerechtsdeurwaarder helpen van a tot z. Wij adviseren u over de mogelijkheden en voeren voor u het gehele incassotraject uit. Wanneer het aanmanen ook niets oplevert, kunt u een gerechtelijke procedure starten. Hierbij kunnen onze deurwaarders in Groningen toestemming krijgen om actie te ondernemen via een gerechtelijke procedure.

 

AANKONDIGING VAN BESLAGLEGGING

Wanneer u op zoek bent naar een deurwaarder in Groningen heeft de samenwerking met GGN een aantal voordelen. Gerechtsdeurwaarders zijn bevoegd om rechtshandelingen te verrichten.
Bijvoorbeeld de mogelijkheid om beslag te leggen als betaling toch uitblijft. Wanneer GGN een deurwaarder naar uw debiteur stuurt, wordt dit eerst aangekondigd. Beslaglegging is iets wat uw debiteur liever niet wil. Na aankondiging van een mogelijke beslaglegging volgt daarom vaak de betaling alsnog.

 

WAAR KAN EEN DEURWAARDER IN GRONINGEN BESLAG OP LEGGEN?

De gerechtsdeurwaarders van GGN kunnen beslag leggen op het salaris van een debiteur. Deurwaarders houden hierbij altijd rekening met de beslagvrije voet. Andere zaken waar beslag op kan worden gelegd is vrijwel al het roerend- en onroerend goed zoals: huizen, auto’s en inboedel. Bent u op zoek naar een deurwaarder in Groningen, dan zijn wij de partij die u hierin volledig ontzorgt.

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen