Online incasso van GGN

Alles-in-een oplossing voor openstaande facturen

Direct een incasso starten

Deurwaarder in Enschede inschakelen?

GGN deurwaarders in Enschede zorgen ervoor dat u op een juiste manier openstaande rekeningen kunt incasseren. Onze locatie in Almelo bevindt zich op slechts 20 minuten rijden van Enschede. GGN begrijpt dat uw cashflow van groot belang is voor uw bedrijfsvoering. Openstaande facturen beïnvloeden bijvoorbeeld uw liquiditeit. GGN begrijpt de urgentie van dit probleem en helpt u hierbij. Een incassotraject starten kan een slepend en ingewikkeld proces zijn, maar niet bij GGN. Wanneer het een gerechtelijke procedure wordt, heeft u een deurwaarder nodig. Deze kan vorderingen die u open heeft staan correct voor u incasseren.

 

UW DEURWAARDER IN ENSCHEDE

U wilt uw rekening zo snel mogelijk betaald hebben. Bijvoorbeeld: een organisatie uit Twente heeft het afgelopen kwartaal nagelaten om een openstaande factuur te voldoen. Omdat u waarschijnlijk wel al BTW heeft moeten afdragen financiert u deze nog eens extra voor. Uiteindelijk kunt u verlies leiden en is het hoog tijd om actie te ondernemen. Of een aantal debiteuren heeft ondanks herhaaldelijke pogingen nog niets van zich laten horen. Op dat moment bent u gerechtvaardigd over te stappen op uw laatste redmiddel. Het starten van een incassotraject tot en met de laatste stap, het inschakelen van een deurwaarder in Enschede of omstreken. Natuurlijk hoopt u dat dit niet nodig is, maar als het dan toch nodig is wilt u wel dat uw debiteur op juiste wijze door uw incassopartner wordt behandeld.

 

VERSCHIL TUSSEN INCASSOBUREAU EN DEURWAARDERS

Incassobureaus en deurwaarders worden ten onrechte vaak gezien als organisaties met dezelfde dienstverlening. Onze gerechtsdeurwaarders hebben wettelijke bevoegdheden, dit heeft een incassobureau niet. Wanneer zij toestemming hebben van de rechter wordt er een juridische procedure in gang gezet. Vervolgens kan er door één van onze deurwaarders in Enschede beslag worden gelegd bijvoorbeeld op roerend- of onroerend goed. Naast het begeleiden van het incassotraject, kunnen wij u dus ook adviseren bij eventuele gerechtelijke vervolgstappen. Onze deurwaarders in Twente hebben veel kennis van lokale bedrijven. U kunt er dan ook van uitgaan dat iedere debiteur correct behandeld wordt.

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen