Online incasso van GGN

Alles-in-een oplossing voor openstaande facturen

Direct een incasso starten

Deurwaarder in Eindhoven

Bent u op zoek naar een deurwaarder in Eindhoven? GGN heeft een team van specialisten die uw openstaande vorderingen daadkrachtig en effectief voor u incasseren. GGN werkt binnen de regelgeving die geldig is voor gerechtsdeurwaarders. Hierdoor hebben onze deurwaarders ook bevoegdheid om een rechtsprocedure op te mogen starten.

 

GGN DEURWAARDERS IN EINDHOVEN

Met de deurwaardersdiensten van GGN kunnen we u helpen uw volledige traject van achterstallige betalingen te behandelen. Van advies rondom het starten van een incassotraject tot en met de inzet van een gerechtsdeurwaarder. We doorlopen stap voor stap de fases in het incassotraject tot het uiteindelijke doel is behaald, namelijk de betaling van uw debiteur. GGN werkt hiervoor samen met allerlei organisaties uit diverse branches, overheidsinstanties en dienstverlenende organisaties.

 

BESLAGLEGGING VOORKOMEN

Een duidelijk signaal geven aan uw debiteuren geeft vaak een schrikeffect. Hierdoor gaat een aantal debiteuren alsnog overwegen openstaande facturen te voldoen. Het kan echter ook zo zijn dat het werkt als een rode lap op een stier. Wellicht vindt uw debiteur de factuur onterecht of niet juist.
Staat u volledig in uw recht dan is het logisch dat u ervoor kiest om uw debiteur bericht te geven van verdere vervolgacties door GGN. We starten altijd eerst met een aanmaantraject, werkt dit niet dan nemen we vervolgstappen.

Heeft u vragen over een deurwaarder in Eindhoven? Neem dan direct contact op met GGN en vraag naar uw mogelijkheden!

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen