Online incasso van GGN

Alles-in-een oplossing voor openstaande facturen

Direct een incasso starten

Deurwaarder Den Haag nodig?

Bent u op zoek naar een deurwaarder in Den Haag en twijfelt u om over te gaan tot actie? U wilt graag nagaan of het inschakelen van een incassobureau gerechtvaardigd is. Heeft u vaak te maken met bedrijven of ondernemers die financiële verplichtingen niet nakomen? Blijven facturen lang open staan en wordt er niet gereageerd op betalingsherinneringen? Dan is het zinvol een deurwaarder in te schakelen. Op die manier geeft u een duidelijk signaal af bij uw debiteur. Daarnaast bespaart het u tijd, doordat u zelf geen e-mails of brieven hoeft te sturen waar vaak niet op gereageerd wordt.

 

WAT DOET GGN ALS DEURWAARDER?

GGN handelt respectvol en integer naar uw klanten. Op deze manier zorgen we er niet alleen voor dat uw klanten de openstaande facturen betalen, maar ook goed betalende klanten worden. Door middel van onze uitgebreide branchekennis kan er met speciale incassoteams een optimaal resultaat voor u behaald worden. Wanneer u op zoek bent naar een deurwaarder in Den Haag kunt u GGN vertrouwen als autoriteit op het gebied van debiteurenbeheer en incasso.

 

WAAROM EEN DEURWAARDER IN DEN HAAG?

Den Haag is niet alleen onze Hofstad, maar ook een van Nederlands meest aantrekkelijke regio’s om te ondernemen. Tussen logistieke hotspots zoals Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport en de Rotterdamse Haven ligt de internationale stad van de vrede en recht. In Den haag bevinden zich gerenommeerde projecten zoals HSD, het grootste veiligheidscluster van Europa. In de 4,75 miljoen m2 kantoorruimte bevinden zich duizenden bedrijven en ondernemers. Hieronder vallen veel van uw klanten, én klanten van GGN!

Het is fijn wanneer uw deurwaarder zich dichtbij uw klanten en uw organisatie bevindt. Onze vestiging in Den Haag is bekend met vele bedrijven in de regio, waardoor onze deurwaarders in Den Haag nog betere resultaten kunnen behalen bij uw (meest hardnekkige) wanbetalers. Heeft u openstaande facturen? Doe gelijk een incassoformulier in of vraag eerst onze adviseurs naar uw kans van slagen. 

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen