Online incasso van GGN

Alles-in-een oplossing voor openstaande facturen

Direct een incasso starten

Deurwaarder Arnhem

Incassobureau Arnhem

In heel Gelderland zorgen onze GGN incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders ervoor dat wij op een juiste manier uw openstaande rekeningen incasseren. Ons incassobureau in Arnhem onderscheidt zich in Gelderland al jaren met de all-in-one oplossing in debiteurenbeheer. GGN is er voor ondernemers en bedrijven die te maken hebben met klanten die niet of slecht betalen in heel Nederland en dus ook in Gelderland.

Waarom een deurwaarder in Arnhem?

Openstaande facturen beïnvloeden uw liquiditeit. Hierdoor bent u als ondernemer of bedrijf niet in staat om dezelfde investeringen te doen zonder te grote risico’s te lopen. Onze GGN deurwaarders snappen het belang en de urgentie van dit probleem en helpen u hierbij. Het incassotraject kan een ingewikkeld en slepend proces zijn, zeker wanneer het een gerechtelijke procedure wordt en u een deurwaarder in Arnhem nodig heeft. GGN ontzorgt u volledig. Van advies rondom het starten van een incassotraject tot de uiteindelijke gerechtsdeurwaarder die beslag legt. Doordat GGN alle facetten van een incassobureau in eigen beheer heeft kan deze afstemming zeer soepel verlopen zonder onduidelijkheden. Wilt u een incassobureau inschakelen? Dan geeft GGN u vele voordelen terug!

Een incassobureau voor heel Gelderland

GGN biedt u 24/7 inzicht in een online portaal waar de status van uw incasso-opdrachten te zien zijn. Daarnaast werkt GGN vanuit een regionale oorsprong. Daardoor weet GGN precies wat er speelt in Gelderland en omgeving. Onze incassomedewerkers en deurwaardersdiensten bevinden zich onder één dak. Een kostenindicatie van uw maximale kostenrisico kunt u op onze website terugvinden, zodat u precies weet waar u aan toe bent bij ons incassobureau in Arnhem.

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen