Online incasso van GGN

Alles-in-een oplossing voor openstaande facturen

Direct een incasso starten

Deurwaarder inschakelen

Online incasso van GGN is een all-in-one oplossing, van laatste herinnering tot aan de deurwaarder. Heeft u een openstaande factuur maar wilt u uw klant niet verliezen of de verstandhouding niet beschadigen? Wij weten precies wat we moeten doen om uw factuur wél betaald te krijgen. Uiteraard met respect voor uw klant en uw portemonnee. Via een beveiligde online-omgeving kunt u 24/7 uw incasso-opdracht volgen.

Deurwaarder en incassobureau in één

Vaak wordt gedacht dat een incassobureau en deurwaarder hetzelfde doen. Maar, beide hebben andere bevoegdheden. Een incassobureau mag namelijk enkel proberen de schulden te innen in opdracht van de schuldeiser middels het aanmanen, zoals: het sturen van brieven of door te bellen. Als er dan niet wordt betaald, kan een incassobureau een gerechtsdeurwaarder inschakelen. Een deurwaarder is een door de koning benoemde openbaar ambtenaar met ruime bevoegdheden voor het innen van schulden. GGN biedt deze incasso- en deurwaardersdiensten in een.

Online incasso van GGN:

 • Incasso en deurwaardersdiensten in één
 • Snel klant worden en direct online uw incasso-opdracht starten
 • Uw incasso-opdracht eenvoudig volgen via een beveiligde online-omgeving
 • Vooraf duidelijkheid over het incassoproces en uw (maximale) kosten
 • U maakt gebruik van de kennis en ervaring van GGN, de grootste incasso- en deurwaardersorganisatie van Nederland
 •  
 • Wilt u meer weten of heeft u vragen, neem direct contact met ons op.

   

  Direct een incasso starten

  Hoe werkt het?

  stap1

  Incasso starten

  Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
  stap2

  Uw gegevens

  Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
  stap3

  GGN gaat aan de slag

  Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
  stap4

  24/7 inzicht via MijnGGN

  In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
  Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen