Online incasso van GGN

Alles-in-een oplossing voor openstaande facturen

Direct een incasso starten

online incasso

Via online incasso van GGN kunt u makkelijk en snel klant worden. Door een online formulier in te vullen kan GGN direct beginnen met uw incasso-opdracht. De gegevens die u moet invullen worden allemaal beveiligd naar ons verzonden. Na controle van onze kant ontvangt u van ons een inlog voor uw eigen account in MijnGGN. 

 

MijnGGN

MijnGGN is uw eigen account van GGN. Op dit account kunt u 24/7 alles volgen over uw incasso-opdracht. Ook is het mogelijk om gemakkelijk notities achter te laten, hierin kunt u nieuwe ontwikkelingen schrijven over de klant. Als de klant wel betaalt nadat hij is benaderd, dan kunt u dit ook doorgeven via de betalingsmutatie. Heeft u nog een debiteur die niet betaalt? Dan is het mogelijk om via uw eigen account een nieuw incasso-opdracht te starten. Alle gegevens die u online invoert zijn beveiligd en komen bij de juiste afdelingen terecht. Zo heeft u nog minder omkijken naar het proces en kunt u zich weer volledig richten op uw bedrijf.  

 

OPDRACHT VOLGEN

Via uw eigen GGN-account is het mogelijk de opdracht altijd en overal te volgen. U kunt zien waar onze experts mee bezig zijn om uw klant te laten betalen. Ook is het mogelijk een bericht achter te laten voor  onze experts als u vragen of opmerkingen heeft over uw klant of over de incasso-opdracht.

 

DATABASE GGN

GGN heeft een database met miljoenen debiteuren. Voordat we beginnen met het incassotraject kijken we of de klant wél kan betalen. Als dit niet het geval is, stoppen we er meteen mee. Het kan dan namelijk uitlopen tot een gerechtelijk traject die u wel kan winnen, maar als er niet betaald kán worden heeft u er niets aan. Hiermee voorkomen we dat u met onnodige kosten zit opgescheept.

 

WAAROM KIEZEN VOOR GGN?

GGN is een gerechtsdeurwaarder en incassobureau in één, want wie wil nu twéé verschillende partijen inschakelen voor één openstaande factuur? U kunt altijd zien waar onze experts mee bezig zijn en de kosten vooraf al inschatten met onze rekentool. Ook maakt u gebruik van de kennis en ervaring van GGN, de grootste incasso- en deurwaardersorganisatie van Nederland.

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen