Kwaliteitsgarantie

Bij GGN staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daar handelen we dan ook naar. Uiteraard beschikken we over de benodigde kwaliteitskeurmerken en -certificeringen. Hiermee bent u verzekerd van een betrouwbare partner.

ISO 9001:2015

GGN is gecertificeerd volgens ISO 9001:2015. Maar we gaan verder. We werken aan de hand van eigen richtlijnen, die zelfs een aanscherping zijn van de normen die de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) hanteert. Daarnaast zijn alle (toegevoegdkandidaat-) gerechtsdeurwaarders van GGN lid van de KBvG. GGN is tevens in het bezit van een positief toetsingverslag van de KBvG d.d. 28 oktober 2017.

ISO 27001

Met het ISO-27001 certificaat heeft GGN een hoogwaardig, gecertificeerd managementsysteem voor informatiebeveiliging. Daarmee beveiligt GGN de data van u en uw debiteuren op een effectieve wijze en kan zij die beveiliging continu, meetbaar, naar een hoger niveau worden gebracht.

 

 

Garantiefonds

Garantiefonds Gerechtsdeurwaarders Alle deurwaarderskantoren van GGN zijn aangesloten bij het Garantiefonds Gerechtsdeurwaarders (GGDW). Daardoor zijn ze onder andere onderworpen aan externe periodieke controles door de accountants van het GGDW.

Thuiswinkel.org

GGN is business partner van de belangenvereniging Thuiswinkel.org.