Waarom moet ik een kostenvoorschot betalen en hoeveel is dat? 

Voordat er een gerechtelijke procedure wordt gestart, zijn wij wettelijk verplicht om u een kostenvoorschot te laten betalen. De hoogte van het kostenvoorschot is afhankelijk van de hoogte van uw vordering. Bij vorderingen tot € 500,00 is het kostenvoorschot € 350,00. Bij vorderingen tussen € 501,00 en € 12.500,00 is het kostenvoorschot € 700,00. Bij vorderingen vanaf € 12.501,00 tot € 25.000,00 is het kostenvoorschot € 1.200,00. Indien de vordering is geïncasseerd, wordt (een deel van) het kostenvoorschot aan u terugbetaald.

Naar direct een incasso starten
Terug naar het overzicht

Hoe werkt het?

stap1

Incasso starten

Online vult u eenvoudig de gegevens van uw niet-betalende klant in. Ook kunt u hier de factuur en overige documenten uploaden.
stap2

Uw gegevens

Via uw KvK-nummer worden uw bedrijfsgegevens geüpload en vult u overige gegevens in. Zo draagt u uw eerste incasso-opdracht over aan GGN.
stap3

GGN gaat aan de slag

Na ontvangst controleren wij uw gegevens en starten direct het incassoproces. U ontvangt een bevestiging en login voor MijnGGN.
stap4

24/7 inzicht via MijnGGN

In MijnGGN kunt u uw incasso volgen en wijzigingen aan ons doorgeven. Ook uw volgende incasso-opdrachten kunt u hier indienen.
Bent u al klant? Ga direct naar MijnGGN om uw incasso in te dienen