Acceptatie

Wil jij weten wie jouw nieuwe huurder is voordat je een huurcontract afsluit? Dat kan met Check Sociaal en VerhuurSignaal. Deze online tools geven jou inzicht in het betalingsrisico van jouw toekomstige huurder. We doen dit volgens het stoplichtmodel. Jij weet vooraf waar je aan toe bent en je kunt op tijd ingrijpen of hulp bieden als dat nodig is.

Voorkomen is beter dan genezen

De huur is voor veel mensen de grootste maandelijkse uitgave. Een huurachterstand kan al snel problematisch worden. Met onze online tool voorkom je huurachterstanden en huisuitzettingen én extra kosten voor jou en jouw huurder.


Check Sociaal voor woningcorporaties

Ben je opzoek naar toetsing van de betaalwaardigheid van jouw kandidaat-huurder? Klopt de identiteit, betaalt hij of zij netjes, zijn er in het verleden (huur)schulden geweest? Om jou dit inzicht te geven hebben wij in samenwerking met woningcorporaties Check Sociaal ontwikkeld. Een helder advies waarmee jij goed voorbereid in gesprek gaat met je kandidaat-huurder.

Meer informatie over Check Sociaal


VerhuurSignaal voor vastgoed

Ben jij als tussenpersoon van een commerciële verhuurder opzoek naar een betrouwbare financiële screening? Je wil zeker weten dat de nieuwe huurder betrouwbaar is. Zo’n screening vooraf hoort bij de zorgplicht, voorkomt problemen en garandeert rendement voor jouw opdrachtgever. Met VerhuurSignaal heb je snel en eenvoudig een screening die je meteen kan toevoegen aan het verhuurdossier.

Meer informatie over VerhuurSignaal


Hoe werkt het?

Check Sociaal en Verhuursignaal zijn online tools. Je logt in op je persoonlijke account. En binnen een paar muisklikken heb je een helder betaalwaardigheidsadvies met de kleuren rood, oranje en groen op persoonsniveau. Vanzelfsprekend voldoen Check Sociaal en VerhuurSignaal aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Onze andere diensten

  • Thuisbezoek Onze deurwaarder gaat langs bij je klant om te zoeken naar een oplossing.
  • Gerechtelijke incasso We helpen je bij het nemen van juridische maatregelen
  • Minnelijke incasso Oplossen van betalingsachterstanden zonder tussenkomst van de rechter

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag verder

Mail ons

Chat met ons

088-3316678

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur