U wordt geconfronteerd met onderbezetting

Met GGN Detachering bent u in no-time op volle sterkte. Fulltime en parttime. Langdurig en kortlopend. Van midden- en kleinbedrijf tot (inter)nationaal concern. De deskundigheid en proactiviteit van onze creditprofessionals werkt in uw voordeel. Processen worden scherper. Het rendement wordt versneld. Kortom, de inzet van GGN Detachering verdient zichzelf razendsnel terug.

Onze diensten

GGN Detachering biedt personele oplossingen binnen het Finance vakgebied met een creditmanagement specialisatie. Onze aanpak is snel, adequaat en op basis van uw wensen en behoeften.

Heeft u capaciteitsbehoefte? Tijdelijk of juist structureel, in kwantitatieve of kwalitatieve zin? U zoekt een partner om achterstanden te voorkomen of terug te dringen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze diensten:

  • Detachering: onze medewerkers kunnen we voor korte - of langdurige projecten inzetten. Naast diverse financiële detacheringsspecialisten hebben wij ook consultants en interim managers in huis. Een netwerk van zelfstandigen die wij door en door kennen en aan GGN Detachering verbonden zijn, complementeren ons aanbod. 
  • Werving en selectie: wij vinden snel en vakkundig de door u gezochte kandidaat. We staan garant voor een optimale match! Desgewenst kunnen we ook een deta-vast constructie aanbieden. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Onze tarieven zijn marktconform. Wij doen u graag een passend voorstel, nadat uw wensen bij ons bekend zijn.