Nieuwsbrief januari 2018

Maandelijks publiceert GGN de nieuwsbrief 'CreditMIND' met nieuws over GGN en over Creditmanagement in het algemeen. Lees hier de nieuwsbrief van januari 2018. 


*|MC:SUBJECT|*


CreditMIND
                                  januari 2018
Eens een Tamara, altijd een Tamara?
 
Regelmatig wordt aan ons gevraagd of de persona van een debiteur ook kan veranderen! Daar doen we binnen de afdeling Advanced Analytics periodiek onderzoek naar middels een zogeheten "Quo Vadis" analyse.
Lees de analyse
GGN organiseert een kennissessie over de AVG 
 
Op 25 mei 2018 wordt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangen door de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).
De AVG brengt meer rechten aan de burgers en verplicht bedrijven en organisaties tot een grotere transparantie en verantwoording.

Lees over de Workshop
Betaalservice
 
Om te voorkomen dat de schulden bij uw debiteur nog verder oplopen, biedt GGN een beter alternatief. Hiermee stelt u uw debiteuren in staat om aan hun verplichtingen te voldoen in een flexibel aantal termijnen, afgestemd op hun betaalcapaciteit. GGN neemt de verantwoordelijkheid voor het treffen van de regeling én het bewaken ervan.

Lees over de betaalservice
ISO 27001-certificering gecontinueerd
Bij GGN staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daar handelen we dan ook naar. Zo mogen wij met trots melden dat ons ISO 27001-certificering in december is gecontinueerd. Hiermee bent u verzekerd van een betrouwbare partner.
 
Bekijk al onze kwaliteitskeurmerken en –certificeringen
 

Actuele algemene voorwaarden
Zoals elk jaar heeft GGN haar algemene voorwaarden, reglementen en tarieven geactualiseerd. 
 
Copyright © *