Nieuwsbrief december 2017

Maandelijks publiceert GGN de nieuwsbrief 'CreditMIND' met nieuws over GGN en over Creditmanagement in het algemeen. Lees hier de nieuwsbrief van december 2017. 

*|MC:SUBJECT|*


CreditMIND
                                  December 2017

Whitepaper: van Data naar Debiteur
Onlangs won GGN de VVCM creditmanagement innovation award.

Iets waar we heel blij mee zijn en wat we zien als een kroon op het werk en de samenwer­king om door middel van data een debiteur veel beter, sneller en socialer te kunnen helpen. Benieuwd naar hoe wij dit hebben gedaan? 

Lees de whitepaper

GGN 3e plek in de MT1000!
Prachtig nieuws én mooie mijlpaal: GGN staat op de 3e plaats in de categorie creditmanagement, factoring & incasso en op de 137ste plaats van 1.000 beste zakelijke dienstverleners in Nederland!

Lees hier meer over MT1000
We hebben iets te vieren!
Onze online totaaloplossing (
www.ggn.nl/incasso) bestaat 1 jaar! Daarnaast heeft begin deze maand By Wharf B.V. zich als 1000e klant aangemeld voor deze dienstverlening. De succesvolle behandeling van een 1e zaak, heeft deze klant doen besluiten om met een 2e entiteit ook klant te worden. We hebben deze klant in het zonnetje gezet en verrast met een bezoekje en leuke attentie. Uiteraard zijn we al onze klanten dankbaar voor het gestelde vertrouwen.
Nieuwe uitzending CreditLab!
In een nieuwe uitzending van CreditLab op New Business Radio interviewt Ron Lemmens bestuurslid Rinus van Etten over de ontwikkelingen van het vak, maatschappelijke veranderingen en politieke druk. Hoe je daar als organisatie mee om kunt én moet gaan. Ook komen e-Court en de AVG aan bod.

Beluister de uitzending
Copyright © Alle rechten voorbehouden.