GGN partner van de CreditExpo op 2 november 2017

De CreditExpo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd en is uitgegroeid tot Nederlands grootste evenement op het gebied van creditmanagement en hieraan gerelateerde producten en diensten.

GGN verzorgt dit jaar een presentatie over Advanced Analytics in creditmanagement. Laurens Ruster, manager Advanced Analytics bij GGN vertelt hoe Advanced Analytics de dagelijkse creditmanagementpraktijk van GGN heeft veranderd. In het bijzonder besteden we aandacht aan het gebruik van data en analytics bij profiling en segmentering. En we kijken vooruit naar een nieuwe vorm van segmenteren waarbij het ‘kunnen én willen betalen’ een belangrijke rol speelt.
Op onze stand informeren wij u graag over de ontwikkelingen in de markt, over onze data gedreven procesaanpak en over de voorspellende waardes van het gedrag van een debiteur.

Komt u ook?
Wilt u ons bezoeken op de Credit Expo? Neem contact op met sales@ggn.nl dan ontvangt u een gratis toegangskaart indien u tot de doelgroep behoort*

*De Credit Expo is exclusief bestemd voor beleidsbepalers en gebruikers van oplossingen op het gebied van creditmanagement. Medewerkers die betrokken zijn bij de inzet van producten en diensten op het gebied van creditmanagement binnen uw eigen organisatie, horen daar ook bij.