GGN 3e en 137ste plek in de MT1000!

Prachtig nieuws én mooie mijlpaal: GGN staat op de 3e plaats in de categorie creditmanagement, factoring & incasso en op de 137ste plaats van 1.000 beste zakelijke dienstverleners in Nederland!


Wat is de MT1000?
MT1000 is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van een zakelijk dienstverlener in Nederland.
Het onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland wordt uitgevoerd door Erasmus Centre for Business Innovation.
Voor het onderzoek zijn er 58 verschillende vakgebieden gedefinieerd, variërend van kantoorinrichting tot corporate finance.
Een panel van zakelijke beslissers werd uitgenodigd om hun ervaringen te delen. In totaal beoordeelden 2.592 respondenten 1.942 verschillende bedrijven. Alleen bedrijven waar zij in de laatste drie jaar zakelijk contact mee hadden, konden zij beoordelen. Ervaringen dus niet slecht reputaties vormen de basis voor de MT1000.

Net Promotor Score
De respondenten werd gevraagd om hun leveranciers te waarderen op een schaal van 1 tot 10: ‘Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega? ‘. Aan de hand van de antwoorden werd de Net Promotor Score berekend die de basis vormt voor de ranglijsten.

Treacy en Wiersema
De leveranciers werden daarnaast ook gewaardeerd ten aanzien van drie inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productieleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering (het model van Treacy en Wiersema). Hierbij konden de respondenten tot 5 sterren geven. Daarnaast werd ook gevraagd om de ervaring met eigen woorden te typeren.

Lees hier alles over de lijst van Creditmanagement, factoring en incasso.