Vacatures

Vacatures zoekenTrainer telefonie

1 fte Noord-Brabant (Tilburg)

OmschrijvingGGN is de grootste creditmanagementorganisatie van Nederland met eigen incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoren. Naast deze landelijke dekking beschikt GGN over een uitgebreid netwerk van incassopartners in én buiten Europa. Met zo’n 650 professionals waaronder (kandidaat)-gerechtsdeurwaarders, incassospecialisten en een team van juristen staan wij middenin de maatschappij en kennen wij de lokale behoeften. 

Bij alles wat wij doen, maken wij effectief gebruik van onze gedetailleerde en branche specifieke kennis van debiteuren en hun betaalgedrag, dat is onze passie, dat onze is specialiteit. Tevreden klanten, dat is waar het bij ons om gaat. En wij rusten niet voordat we dat bereikt hebben.

Voor ons Contact Center zijn wij op zoek naar een:

Trainer telefonie
Als trainer telefonie ben je bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen voor medewerkers van GGN die voor een groot deel telefonische werkzaamheden uitvoeren. Het gaat hierbij zowel om de inhoudelijke dossierbehandeling als om gesprekstechnieken voor in- & outbound gesprekken. Daar de telefonische werkzaamheden verder reiken dan enkel het Contact Center verzorg je ook trainingen voor medewerkers van andere afdelingen. Je dient derhalve flexibel inzetbaar te zijn en niet gebonden te zijn aan één standplaats. In de uitoefening van jouw rol als trainer werk je onder de verantwoordelijkheid van de teamleiders op het Contact Center.

Wat ga je doen?
-I n afstemming met de teamleiders plan en geef je trainingen ten behoeve van het Contact Center.
- Je motiveert deelnemers, geeft feedback en zet aan tot reflectie. Je creëert een balans tussen veiligheid en uitdaging.
- Je bent de kartrekker in het (mede) ontwikkelen en beheren van trainingsmateriaal en je erkent trainingsbehoefte.
- Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega's bij alles rondom trainingen. Je kunt je snel aanpassen in veranderende omstandigheden en bent in staat ad hoc trainingen te geven.

Wat zoeken wij?
- HBO werk- en denkniveau
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift
- Je hebt relevante werkervaring in het geven van trainingen
- Je bent bereid door heel het land trainingen te verzorgen
- Je hebt kennis van MS PowerPoint (andere presentatiemethoden zoals Prezi is een pré)

Wat bieden wij:
GGN biedt een goed pakket arbeidsvoorwaarden en een uitdagende en dynamische functie. GGN heeft een informele werksfeer met ruimte voor persoonlijke ambities. Het maximum salaris is € 3.644,19 bruto per maand en is afhankelijk van kennis en ervaring.

Interesse?
Stuur dan uiterlijk 27 maart 2019 een motivatiebrief met CV naar sollicitaties@ggn.nl. Geef daarbij ook aan op welke kennisgebieden en competenties jouw kracht zit. Voor vragen kun je contact opnemen met Maartje van den Biggelaar op 06 41 63 44 61, of met Simone Duijvelaar op 06 20 62 57 20.

De procedure wordt gevormd door één of twee gesprekken aangevuld met een praktijkopdracht: het verzorgen van een proeftraining.

 

FunctieprofielContactgegevens