Vacatures

Vacatures zoekenExecutiemedewerker

1 fte Overijssel (Almelo)

Omschrijving

Voor onze vestiging in Almelo zijn wij op zoek naar:

Executiemedewerkers (Proces Executie Team, 0,8 - 1 fte)

Ben jij op zoek naar een functie binnen een dynamische werkomgeving, waarin je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen? Een functie waarin je jouw kennis en vaardigheden aanwendt om in het gerechtelijke traject maximale geldstroom te generen voor onze klant? Dan past de functie van Executiemedewerker vast bij je!

Functieomschrijving

Als Executiemedewerker verricht je samen met je collega’s dagelijks alle voorkomende werkzaamheden in het executietraject met als doel gelden innen voor de klant. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het behalen van de team- en afdelingsdoelstellingen. Zo bestaat een werkdag in deze functie uit het bewaken van de voortgang in de dossiers, het beoordelen en initiëren van het meest optimale beslagmiddel, het uitvoeren van acties ten behoeve van loon- en uitkeringsbeslag en de uitwinning van gelegde derdenbeslagen. Over de inhoud en voortgang van de dossiers onderhoud je contacten met debiteuren en derden, telefonisch en schriftelijk.

Functie-eisen

• Minimaal afgeronde MBO-4 opleiding
• Een afgeronde HBO-opleiding in de juridische richting is een pre
• Juridische kennis is een pre
• Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
• Kennis van Outlook, Word en Excel
• Minimaal 32 uur per week inzetbaar

Je bent klantgericht, resultaatgericht en kunt goed zelfstandig en in teamverband werken. Van nature ben je energiek, enthousiast, proactief en toon jij je betrokken bij de organisatie en haar medewerkers. Je bent betrouwbaar en integer in wat je zegt en doet. Daarnaast sta je open om verbeteringen te initiëren en processen te verbeteren.

Locatie:

Almelo

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ester Wevers of Ilse ter Beek, beiden zijn teamleider Proces Executie Team.

Ester Wevers: e.wevers-marsman@ggn.nl / 06-82060068
Ilse ter Beek: i.terbeek@ggn.nl / 06-13135225

Wil je solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatie naar sollicitaties@ggn.nl. De sluitingsdatum van de vacature is 8 maart 2019

FunctieprofielContactgegevens