Vacatures

Vacatures zoekenIncassomedewerker Contact Center

1 fte Noord-Brabant (Tilburg)

Omschrijving

Houd je van werk waarin het aankomt op jouw verbale kwaliteiten en volharding? Werk waarin je streeft naar het optimale resultaat tussen het zakelijke belang van onze klanten en het persoonlijke belang van onze debiteuren? Voel je je als een vis in het water binnen een contactcenter? Dan is de functie van Incassomedewerker misschien wel iets voor jou.

Functieomschrijving

Als Incassomedewerker maak je onderdeel uit van de afdeling Contact Center. Je bent verantwoordelijk voor een correcte telefonische afhandeling van alle eerstelijns contacten met debiteuren.

Doel van de functie is het maken van (betaal)afspraken met debiteuren door middel van inbound en outbound telefonie.

Je takenpakket bestaat voor een belangrijk deel uit:


• Het komen tot betaalafspraken en betalingsregelingen;
• Het weerleggen van eerstelijns bezwaren en/of betwistingen;
• Het verstrekken van en verzoeken om relevante informatie;
• Het correct en efficiënt verwerken van alle gemaakte afspraken in onze debiteuren-database.

Een Incassomedewerker van GGN is herkenbaar aan zijn of haar klantgerichtheid en overtuigingskracht. Hij of zij weet met volharding en op verantwoorde wijze realiseerbare afspraken met debiteuren te maken. Hoofddoel is en blijft steeds het betalen van de vordering. Een incassomedewerker van GGN is communicatief zeer vaardig, klantgericht en empathisch. Hij of zij heeft overtuigingskracht, een proactieve houding, is stressbestendig en integer.

Naast deze werkzaamheden mag je meedenken en meewerken aan onze organisatieontwikkeling. GGN wil ook in de toekomst de optimale dienstverlener in credit management blijven. Graag betrekken wij onze medewerkers dan ook bij de optimalisatie van onder andere de werkprocessen. Pro-activiteit en betrokkenheid zijn daarbij belangrijke succesfactoren die onderdeel uitmaken van deze functie.

Functie-eisen

• MBO werk- en denkniveau;

• Minimaal 6 maanden werkervaring in een contactcenter met inbound telefoongesprekken is een pré;

• Affiniteit met juridische trajecten is een pre;

• Flexibel inzetbaar binnen onze openingstijden (08.30u – 19.00u), waarbij 2 avonden beschikbaarheid tot 19.00u een must is.

• Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

• Kennis van, en ervaring met MS Office, zoals Word en Outlook.

Voor onze training van 25 maart a.s. zijn we nog op zoek naar meerdere nieuwe medewerkers die tussen de 20 en 32 uur per week beschikbaar zijn.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maartje van den Biggelaar of Simone Duijvelaar (Teamleiders van het Contact Center).

Je kunt hen bereiken op 088 331 6159 / 088 331 6152. Wil je solliciteren stuur dan je motivatiebrief en CV naar sollicitaties@ggn.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteldFunctieprofielOver GGN


Contactgegevens