Vacatures

Vacatures zoekenSenior medewerker Facturatie en Debiteurenbeheer

Professionals 1 fte Overijssel (Almelo)

Omschrijving

De afdeling Facturatie & Debiteurenbeheer is een apart label binnen de GGN organisatie. Ze voert werkzaamheden uit voor haar opdrachtgevers en doet dit veelal uit naam van haar opdrachtgevers.

Ons team is vol in ontwikkeling! Dit betekent een periode van ontdekken en bouwen. Dit natuurlijk allemaal om de debiteuren en onze opdrachtgevers snel, deskundig en met plezier te helpen. Het gezamenlijk verbeteren van onze dienstverlening en het denken in mogelijkheden zijn daarom bij ons belangrijke kernwaarden. Klantgerichtheid staat voorop en dat draagt ons team altijd uit.Wat ga je doen?

Als senior wordt de functieomschrijving van medewerker Facturatie & Debiteurenbeheer aangevuld met 3 taakgebieden. Zo verricht je alle voorkomende werkzaamheden die het team ook doet, aangevuld met de volgende taken/verantwoordelijkheden:

· Draagt bij aan professionalisering en verbetering van de kwaliteit van medewerkers en het team in zijn geheel, onder andere door medewerkers aan te spreken op vakinhoudelijk gebied en hen te stimuleren in hun ontwikkeling. Je bent het eerste aanspreekpunt op vakinhoudelijk gebied voor medewerkers van het eigen team en andere teams.

· Het uitvoeren (en/of begeleiden) van implementatietrajecten voor nieuwe – en bestaande relaties. Het onderkennen van informatiebehoeften en deze vertalen naar functionaliteiten   gericht op het optimaal benutten en uitbreiden van het applicatieplatform.

· Het opstellen van rapportages en het maken van impactanalyses.

Wie ben jij?

Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie

Ervaring en kennis van het facturatie & debiteurenbeheerproces is een pré

HBO werk- en denkniveau

Administratief, juridisch en/of financiële opleiding is een pré.

Competenties:

· Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband werkzaamheden te verrichten,

· Je bent commercieel/ klantgericht ingesteld,

· Je neemt initiatief en bent creatief en proactief ingesteld en

· Je voelt je verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rinaldo Lieveld via 06-24404040. Wil je solliciteren? De sluitingsdatum van de vacature is 30 april 2019.

Contactgegevens