Vacatures

Vacatures zoekenSenior Incasso- en Executiespecialist International

1 fte Overijssel (Almelo en Zwolle)

Omschrijving

Voor de afdeling GGN International zoeken wij een Incasso- en Executie specialist om voor onze opdrachtgevers die uit Nederland, maar ook uit het buitenland komen geldstroom te realiseren binnen de kaders van vigerende wetgevingen.

Wat ga je doen?

Als Incasso- en Executiespecialist ben je dagelijks bezig om incassozaken in het buitenland (kernlanden zijn Duitsland, Belgie, Polen, Frankrijk en Engeland) of incassozaken voor buitenlandse opdrachtgevers in Nederland te behandelen. Dit vergt enerzijds veel kennis van de toepasselijke wet- en regelgeving. Anderzijds betekent dit veel communiceren naar opdrachtgevers, incassopartners en schuldenaren.


Voor het Duitstalige gedeelte van onze portefeuille zoeken wij een specialist met beheersing van de Duitse taal in woord en geschrift. Het betreft een functie voor minimaal 32 en bij voorkeur 40 uur in de week.
De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit Almelo of Zwolle, daarbij geldt dat je tenminste 2 dagen per week op beide locaties aanwezig bent.


Naast de inhoudelijke afdeling ben je als Senior het aanspreekpunt voor de Teamleider, Operatie en Sales en hou je je o.a. bezig met het behalen van de (wekelijkse) doelstellingen van het team, het analyseren van portefeuilles, het inrichten van (nieuwe) klantcontracten en vragen over financiële afwikkelingen.

Deze functie is ingeschaald in schaal 9 van de functieniveaumatrix. Afhankelijk van opleiding en ervaring

Waar zijn wij naar op zoek?

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Kennis van wet en regelgeving is een pré;
  • Financieel onderlegd (lezen en beoordelen van aangereikte cijfers);
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Beheersing van Duitse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van Excel, Word.
  • Analytisch vermogen om dossiers te beoordelen en oplossingsgerichte instelling;
  • Stressbestendig, proactief, betrokken, betrouwbaar, integer en commercieel ingesteld.Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frank Ikink. Je kunt hem bereiken via f.ikink@ggn.nl of telefoonnummer: 06 - 53136476. Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar sollicitaties@ggn.nl. De sluitingsdatum van de vacature is vrijdag 30 november 2018.

De vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Interne sollicitanten krijgen voorrang in de procedure.

Contactgegevens